A cikkeket, alkotásokat az alábbi e-mail-címre várjuk:

szerkesztoseg@krefiti.hu

Postacím: 1048 Budapest, Falemez u. 4.
Telefon/fax: +36 1 788 0993
E-mail: krefiti@krefiti.hu

Felelős kiadó, szerkesztő: Halusz Léna

Webmester: webmester@krefiti.hu

Hirdetésfelvétel:
Telefon: +36 30 535 4125
E-mail: marketing@krefiti.hu

 

A Krefiti Magazin részére elküldött személyes adatokat tartalmazó levelekkel kapcsolatban a feladó tudomásul veszi, hogy a szerkesztőség a személyes adatokat felhasználhatja a nyeremények kipostázásakor, elküldésekor. A Krefiti Magazin kizárólag e célból használja fel a részére elküldött személyes adatokat.

A nyertesek minden hónap első napján kerülnek kihirdetésre, a nyereményeket a kihirdetést követő 2 hónapon belül eljuttatjuk a nyertesek részére. (Amennyiben az értesítéstől számított 1 hónapon belül a nyertes nem adja meg az elérhetőségeit, a nyereményétől sajnos elesik.)

A www.krefiti.hu portálon található tartalom szellemi tulajdona a Krefiti Magazin felelős kiadója. A portál teljes tartalmával együtt teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A szerkesztőség előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használhatók fel a portálon található információk; kizárólag saját felhasználás céljából menthetőek és nyomtathatóak ki.

A www.krefiti.hu portálon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a mások által üzemeltett weboldalakra mutató hivatkozások tartalmáért a szerkesztőség nem vállal felelősséget.

A szerkesztőség a megjelentetett pályázati írásokkal, alkotásokkal kapcsolatos, tudomására nem hozott, írásban nem egyeztetett fennálló jogok tekintetében, illetve külső forrásokból származó adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal, az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető.

A Krefiti Magazin szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a törvénybe és közerkölcsbe ütköző kifejezéseket tartalmazó írásokat, hozzászólásokat, az engedély nélküli reklámokat azonnal törölje.

NAIH-40536

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 13:45

Szeszélyes ez az április, jöhetnek fotók napsütésről, hóesésről!

krefiti - 13:09

Boldog húsvétot!

krefiti - 12:05

Kitartást a tavaszi szünetig. ;)

krefiti - 11:18

Facebookon is kövessetek minket, ott is tudtok küldeni alkotásokat.

krefiti - 11:33

Insta: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 12:23

Jöhetnek a szavazatok, lájkok az alkotásokra, várjuk az új verseket, képeket, rajzokat, beszámolókat. Ha kérdés van, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy Facebookon is üzenhettek.

krefiti - 12:22

Facebookon, Instán, Twitteren is fent vagyunk.

krefiti - 12:21

Megújult az oldalunk, pöröghetünk tovább. :)

polyi2 - 14:32

Ez egy próba beírás

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Festményeim

  15.02.2017 15:30
  Nagyon szép
   
 • Farkas

  21.01.2017 10:05
  Nagyon szép, de minden munkád.
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com