Pin It

Photo2A Belmondo pénteken a berettyóújfalui Arany János Gimnáziumban adott koncertet a végzős diákok tiszteletére. A Fonogram-díjra jelölt népszerű rockzenekar frontembere, Czutor Zoltán a fellépés után rendhagyó kémia órát is tartott a tanulóknak.

A Belmondo zenekar szokatlan meghívásnak tett eleget május 4-én, pénteken délelőtt a berettyóújfalui Arany János Gimnáziumban. Az intézményben szórakoztató programokkal búcsúztatták az érettségi előtt álló, végzős tanulókat. A programban egy élő Belmondo-koncert is szerepelt.

- Fantasztikus volt a hangulat. A diákok és a tanárok lejöttek az udvarra és végigtáncolták a bulit. Az egyórásra tervezett koncert picit hosszabbra sikerült, mert többször visszatapsoltak minket. Nagyon jól éreztük magunkat, bármikor szívesen megyünk hasonló rendezvényekre – mondta Czutor Zoltán, a Belmondo dalszerző-frontembere.

Photo3Photo4

A rendhagyó koncert után Zoli fehér köpenyt öltött, és kirándulást tett az eredeti szakmájában.

- A végzettségem szerint biológia-kémia szakos tanár vagyok, ezért felkértek, hogy a végzős diákoknak tartsak kémia órát. Az oxocsoport vegyületeiről beszéltem, de mivel ez nem túl látványos terület, beiktattam egy kísérletet, az úgynevezett ezüsttükör-próbát. Attól nem tartottam, hogy a középiskolai szerves kémia tananyag kifogna rajtam, de attól igen, hogy egy biológia-kémia tagozatos osztály elé kellett kiállnom. Többen közülük orvosi egyetemre készülnek, vagyis könnyedén meg tudtak volna szorongatni a kérdéseikkel. Szerencsére nagyon kedvesek voltak, lelkesen jelentkeztek, fogták a kémcsövet, írták a képleteket a táblára és bekiabálták a helyes válaszokat. Jó volt ennyi év után újra tanítani – árulta el Czutor Zoltán.

A Belmondo május 4-én, pénteken este a hajdúszoboszlói Rock Caféban ad koncertet.

A Belmondo negyedik stúdióalbuma tavaly november végén jelent meg. A Mikor című lemezen tizenhárom dal szerepel. Négy szerzeményt már hónapokkal a megjelenés előtt is ismerhetett a közönség, hiszen a Mikor, a Végre itt a várva várt, a Nőj már fel és a Süt rám a nap című dalok mentek a rádiókban, sőt az utóbbit az MR Szimfonikusokkal is átdolgozta a zenekar. A Mikor című lemezt Fonogram-díjra jelölték „Az év hazai modern pop-rock albuma” kategóriában, a díjátadó a jövő héten lesz. A Belmondo jelenleg angol nyelvű válogatáslemezt készít, amelyre az eddig megjelent négy stúdióalbumáról válogatott ki 12 dalt. Az őszre várható best of kiadványra kerülő slágerek szövegeinek egy részét ismert zenészek fordították angolra, sőt az albumon a Mikor című szám olasz nyelvű változata is helyet kap.

Belmondo2k

Részletek:
www.belmondo.hu
www.facebook.com/belmondoband
www.prgarden.hu 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com