Pin It

Környezetvédelmi rajzpályázatot szervez alsó tagozatos általános iskolások részére az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága:

A környezetvédelmi rajzpályázat témája: „Te mit tudsz tenni a környezetért?”
A jelentkező gyerekek rajzban fogalmazhatják meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében.

A környezetvédelmi rajzpályázaton a pécsi általános iskolákba járó, 6-10 éves, alsó tagozatos általános iskolai tanulók vehetnek részt, egy tanuló csak egy pályamunkát készíthet. A környezetvédelmi rajzok bármilyen kézi technikával készülhetnek, de A4 vagy A3 méretűnek kell lenniük.
A környezetvédelmi pályaművek hátoldalán nyomtatott betűkkel, jól olvashatóan, fel kell tüntetni a pályázó teljes nevét, születési idejét, elérhetőségét, és a szülő vagy a gondozó telefonszámát vagy email címét, továbbá a felkészítője (tanára) nevét.

A rajzpályázat célja a környezeti nevelés elősegítése, környezettudatos gondolkodásra való nevelés, az egyén felelősségének tudatosítása. A pályázat olyan alkotni vágyó és kreatív gyerekeknek ad teret, akik készek rá, hogy megmutathassák, ők mit tudnának tenni a környezetük megóvásáért.

A rajzpályázat beadási határideje: 2012. június 6.
A környezetvédelmi témájú rajzokat a 7632 Pécs, Kertváros u. 2. címre várjuk az Enviroinvest Zrt. székhelyére.

A rajzpályázat részletei http://tanacsadas.enviroinvest.hu/rajzpalyazat2012.html oldalon és a Facebook-on olvashatók.

A beadás után szakmai (pécsi) zsűri választja ki a legjobb 20 alkotást, amely felkerülnek az Enviroinvest Zrt. Facebook oldalára, ahol kiválasztásra kerül a közönségnyertes (azaz a legtöbb szavazatot („lájkot”) begyűjtő alkotás) is. A nyertes és helyezett pályaműveket a szakmai zsűri választja ki.
A rajzpályázaton a gyerekek a témához kapcsolódó értékes tárgynyereményeket (rollert, könyvnyereményeket, belépőket, stb.) nyerhetnek el, illetve a legaktívabb és a legkreatívabb alkotói csoport jutalma egy környezetvédelmi különóra az Enviroinvest Zrt. szervezésében és részvételével.

A díjátadó időpontja: 2012. 06. 13., helyszíne: Enviroinvest Zrt. központja (7632 Pécs, Kertváros u. 2.)
A pályázat legjobb rajzait kiállítás keretében is meg akarjuk mutatni 2012 őszén, egy másik környezetvédelmi rajzpályázat nyertes műveivel együtt.

A környezetvédelmi rajzpályázat céljait (környezetvédelem fontossága, környezettudatos gondolkodásra való nevelés) az Alexandra Kiadó és Könyváruházak is fontosnak tartotta, ezért a több hasznos, értékes, környezetvédelmi témájú könyvajándékot ajánlott fel a helyezett rajzok alkotóinak.

Az Enviroinvest Zrt. bízik abban, hogy a rajzpályázattal hozzájárulhat a felnövekvő generációk környezetvédelmi neveléséhez.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com