Pin It

Idén 4 napos Gálával! Jelentkezz! A már megszokott zenei stílusegyveleggel jelentkezik ismét az ÉTER fesztivál, megörvendeztetve ezzel kis hazánk szerény létszámú hard-rock-ra, heavy metalra, hardcore metalra, thrash metalra, progresszív metalra és még számos néven jegyzett zenei irányzatra kiéhezett társadalmát. Tehát újra indul az Észak- Magyarországi Tehetségkutató Rockfesztivál, ismét lehetőséget adva helyi és külföldi, a rock különböző kategóriájában tevékenykedő zenészeinek, hogy megmutassák mit is tudnak. Minden oly bátor és lelkes zenekar számára szeretnénk közzétenni, aki önként és dalolva hajtaná fejét a neves zsűri "zenélő guillotine-ja" alá, hogy jelentkezését azonnal tegye meg, nehogy lemaradjatok a lehetőségről. Igyekezzetek minimum 2 dalt tartalmazó hangzóanyagot beküldeni, hisz ennyi talán elég is ahhoz, hogy leszűrődjön milyen stílusban, mekkora tudással próbáljátok meghódítani a Kárpát-medencét.

Elküldhetitek e-mailben is, de a honlapon, a www.eterfesztival.hu-n regisztrálva is továbbíthatjátok youtube videóitokat. A jelentkezés további részleteit, és a teljes versenyszabályzatot ugyanitt találjátok. Legyetek merészek, próbáljatok szerencsét! Tavaly közel 100 zenekar jelentkezett az ÉTER fesztiválra, hogy megmérettessék magukat neves zsűri és a nagyközönség előtt. Idén maximum 32 zenekarnak szeretnénk lehetőséget adni a bemutatkozásra a rendezvény gáláján, ezzel esélyt nyerve a professzionális körülmények között, hogy az igazán jó lehetőségeket és díjakat begyűjtsétek.

A gála első estéjén jön a Virgo, a Progress Hard Rock, a Kötelező Közhelyek. Majd a helyi legendáké a színpad. Fellép a Hind, a punkosított Elvis Presley dalok feltalálói az All Rights Reserved és az Ossian-Pokolgép-Omen vonalon hódító Helldiver is.

A második napot a Tintás Burnes nyitja, utána a Peace Of My Soul, a Guns n' Roses feldolgozásokat játszó Reckless Roses és a progresszív metál Borsod megyei képviselője a Mytra uralja a színpadot, akit a Wisdom-ból ismert Nagy Gábor kísér el. Azon kívül ellátogat hozzánk az Alogia együttes is, Nikola Mijic-el az élen, aki nagy hangterjedelméről és technikás produkcióiról híres. Az estét a Silenc Before és a Blizard zárja.

A harmadik napon a Steroid és a Dolmen után jönnek a visszatérő vendégek. Mint ahogy tavaly, idén is megtisztel jelenlétével az Insane, a Blizard és a Holtidő és végre a Road-ot is vendégül láthatjuk. Ami nagy meglepést okozhat, az a Risen to Reclaim névre hallgató horvát power metal csapat. Mondhatni eléggé riff-központú, dallamos muzsikáról van szó, amiben próbálják ötvözni a régi és az új stílusjegyeket. Explicit című első albumukat 2011-ben adták ki. 

Az Éter fesztivál utolsó menetében a Ruckwarts, Skaballeros, Nonverse együtteseket küldi a ringbe. Majd Lovrek Krisztián lép színpadra, aki a nem régiben megjelent Lélek-Gyilkos című albumát népszerűsíti az Éter színpadán. A záróakkordokat pedig az Echonald-tól és a Factorial-X-től hallhatjuk.

Aki szeretné megmérettetni magát a tehetségkutatón, az még mindig leadhatja jelentkezését. Számtalan nyeremény vár a győztesekre és mindazokra, akik részt vesznek a fesztiválon. A díjakról és jelentkezési feltételekről az eterfesztival.hu-n lehet bővebben olvasni.

A 2012-es év Éter fesztivál zsűristábja a következő:

MI OTT LESZÜNK! ÉS TE OTT LESZEL?
http://www.eterfesztival.hu/  

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com