Pin It

Krnyezetvdemirajz4Az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága környezetvédelmi rajzpályázatot hirdetett alsó tagozatos általános iskolások részére. A jelentkező gyerekek rajzban fogalmazhatták meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében. A „Te mit tudsz tenni a környezetedért?” témakörben meghirdetett rajzpályázatra 105 db nagyon szép alkotás érkezett. A beadott pályaműveket az Enviroinvest képgalériájában meg lehet tekinteni.

A rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetése 2012. június 13-án megtörtént, az eredményhirdetéssel megnyitásra került a beérkezett rajzokból rendezett kiállítás is. A kiállítást az érdeklődők 2012. július 15-ig, munkanapokon 10-12 óra között tekinthetik meg, az Enviroinvest Zrt. székhelyén.

A szakmai zsűri által választott nyertes és helyezett alkotók:

Krnyezetvdemirajz1I. helyezett: Julin Karina (1. osztályos)
II. helyezett: Monostori Lili (3. osztályos)
III. helyezett: Pluhár Sára (1. osztályos) és Vukovics Eszter (3. osztályos)
IV. helyezett: Prehoffer Levente (1. osztályos), Ujhelyi Adrienn (2. osztályos) és Ácsbok Barnabás (3. osztályos)
V. helyezett: Hajtmann Tímea (2. osztályos), Plisz Balázs (1. osztályos), Törjéki Andrea (3. osztályos) és Orsós Ivett (3. osztályos)

Az I. helyezett nyereménye egy szuper roller az Enviroinvest Zrt. ajándékaként. A II.–V. helyezettek nyereménye egy-egy környezetvédelmi, természetvédelemi könyv az Alexandra Kiadó és Könyváruházak és Enviroinvest Zrt. ajándékaként.

A Facebookon (http://www.facebook.com/enviroinvest) kiválasztott közönségdíjas alkotás készítője: Gáspár Gréta, (3. osztályos)
Nyereménye csoportos belépő (10+2 fő) a Pécsi Állatkertbe vagy az Akvárium-Terráriumba

Krnyezetvdemirajz3A legaktívabb alkotói csoport a Mezőszéli Utcai Általános Iskola 1/a osztálya (felkészítő tanár: Balatonyi Gáborné) és a legkreatívabb alkotói csoport az Apácai Nevelési és Általános Művelődési Központ 2. Számú Általános Iskola 3/a. osztálya (felkészítő tanár: Molnár Andrea) volt.
Jutalmuk egy környezetvédelmi különóra az Enviroinvest Zrt. szervezésében és részvételével.

A környezetvédelmi rajzpályázat nem lett volna sikeres az aktív, környezettudatos pedagógusok és szülők nélkül. Köszönjük segítségüket és elhivatottságukat

A környezetvédelmi rajzpályázat céljait (környezetvédelem fontosságát, környezettudatos gondolkodásra való nevelését) a pécsi székhelyű Alexandra Kiadó és Könyváruházak is fontosnak tartotta, ezért a több hasznos, értékes, környezetvédelmi témájú könyvajándékot ajánlott fel a helyezett rajzok alkotóinak. Köszönjük a támogatást.

További információ: http://tanacsadas.enviroinvest.hu/kornyezetvedelmi-rajzpalyazat-eredmenye.html 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com