Pin It

Mark

Ahogyan az Egy csibész naplója szerzője kezdte, avagy kiből lesz a cserebogár. Csabai Márkról!
Szeretnék nektek bemutatni valakit, aki épp úgy kezdte szárnyait bontogatni, ahogyan talán ti is teszitek olykor, azonban hamarosan napvilágot lát harmadik regénye, jóllehet kezdetben magának írt, pontosobban a telefonjának.

Márk történe nem egészen hétköznapi, magam is csodálkozom olykor, hogy a semmiből is lehet várat építeni, ha az embernek van akaratereje és kitartása. Márk, ahogyan elbeszéléseiből tudom, sosem volt az irodalom, vagy nyelvművelés kiválósága. Azonban egyszer valaki felhívta rá a figyelmét, hogy annyi érdekes, már-már filmbe illő élmény érte, hogy azokat érdemes lenne csokorba gyűjteni és másokkal is megosztani. Így írónk gondolt egyet és apránként bepötyögte mobiljába, ami eszébe jutott, aztán a mondatok kerek történetté forrtak, és az első regény valahogy így állt össze. Ennek már közel három éve, Márk 23 évesen kezdett írni, rossz időszaka volt, elfáradt, kellett valami, ami kirángatja ebből a nehéz helyzetből. Persze kezdetben nem vették komolyan, senki sem gondolta volna a környezetében, hogy addig törtet, amíg valaki fel nem figyel rá. Szerinte mellé állt a jó szerencse, szerintem pedig rengeteget küzdött és dolgozott azért, hogy kiadják a könyvét.

A kritkikusok pozitívan méltatják ösztönös tehetségéért, hiszen soha senki nem tanította „könyvet írni”, ráadásul ő maga is elimeri, hogy sosem volt az olvasás szerelmese.

Márk elsősorban a krimi világában találta meg az önkifejezés lehetőségét, az írás új célokat, lehetőségeket teremtett számára, hobbit, munkát, szórakozást.

Arra buzdít titeket is, hogy ragadjatok tollat, ha úgy érzitek van mondanivalótok! Ne csak a fióknak, vagy a matek füzet hátuljába írjatok! Keressétek a lehetőségeket, osszátok meg társaitokkal történeteiteket, verseiteket, hiszen nem tudhatjátok mikor akad írásotok kíváncsi fülekre!

Márk valamennyiőtök számára segítséget ajánl! Ha szeretnétek nagyobb közönséggel megosztani írásaitok, forduljatok hozzá bátran, írjatok neki, hívjátok, kérjetek tőle tanácsot, támogatást!

Ki tudja, kiből lesz a cserebogár...

Szücs Marianna

Szm

 

 

 

 

 

 

 

 

Elérhetőségek:

www.markwander.hu
http://www.facebook.com/csabaimarkhivatalos
http://markwander.blogspot.com

 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com