Pin It

Cherry

Al di Meola magyar dobosa és a Piramis együttes legendás tagjai is csatlakoznak az ország legjobb hangszeres zenészeihez, akiktől a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között Szolnok-Tiszaligetben tanulhatnak. A legtehetségesebb táborozókat több százezer forint értékű hangszerekkel jutalmazzák. A jelentkezési határidőt a nagy érdeklődés miatt július 20-ig meghosszabbították.

Egy héten át reggeltől estig minden az élő, hangszeres zenéről szól a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban, amit július 23. és 29. között idén is Szolnok-Tiszaligetben rendeznek meg. A táborba 12 éves kortól bárki jelentkezhet, aki kezdő vagy haladó szinten szívesen tanulna Magyarország legjobb könnyűzenészeitől. A gitárosoknak órát tart például Lukács Peta a Bikini zenekarból és Nagy Ádám, a Roy és Ádám Trió tagja. A basszusgitárosokat Temesi Bertalan, Fehérvári Attila és Kolta Gergő, az énekeseket Magyar Hajnal, a billentyűsöket Cséry Zoltán, Krajczár Péter és Pulius Tamás is oktatja. A dobosok Szendőfi Pétertől, Markó Ádámtól és Csányi Zoltántól is elleshetnek szakmai trükköket. Az ütőhangszeres oktatókhoz csatlakozott egy külföldi művész, a Garden Party című megaslágerrel világhírűvé vált Mezzoforte zenekar tagja, Gulli Briem, valamint az ugyancsak világhírű Al di Meola zenekarának magyar dobosa, Kaszás Péter is.

A Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban idén is lesznek izgalmas előadások számos témakörben. Igazi kuriózum, hogy a Piramis együttes két tagja, Závody János és Köves „Pinyó” Miklós is ellátogat a táborba, hogy meséljen a résztvevőknek a rock and roll legendás éveiről. Az egy hét alatt természetesen szórakozásra is lesz lehetőség, hiszen rendhagyó koncerteken is bulizhatnak a táborlakók. Szolnok-Tiszaligetben fellép például az Intim Torna Illegál, az Anti Fitness Club, a Special Providence, a Pribojszki Mátyás Band és a Cherry Bomb is.

A táborban a hagyományoknak megfelelően idén is rendeznek tehetségkutatókat több százezer forint értékű ajándékokért. A legjobb diákok hazavihetik például a Marshall 50. születésnapjára készült, limitált szériás erősítőt, egy Stratocaster gitárt, egy egyedi festésű basszusgitárt, vagy nyerhetnek énekkurzust, mikrofont és más hasznos felszereléseket. A zenekari verseny győztes bandája a díjon felül automatikusan bejut a Hangfoglaló Magyarország 2012. című, nagyszabású tehetségkutató sorozat októberi döntőjébe is, ahol újabb hangszereket és hangtechnikai eszközöket nyerhet egymillió forint értékben.

A 19. Gitármánia Zenei és Továbbképző Táborba eddig már 250-en jelezték a részvételüket. Az óriási érdeklődés miatt a szervezők július 20-ig meghosszabbították a jelentkezési határidőt. A tábor díja teljes ellátással 28.500, szállás nélkül 18.500, míg szállás és étkezés nélkül 15. 500 forint.

Ízelítő a 2011-es tábor hangulatából:

További információ:
http://www.instrumentweb.hu
http://www.facebook.com/Gitarmania 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com