Pin It

Az Informatika a Társadalomért Egyesület 17 határon túli magyar fiatal résztvevőt keres október 4-én megrendezésre kerülő nemzetközi konferenciára.

A konferenciáról:

A konferencia célja, hogy a fiatalok számára egy nyílt lehetőséget biztosításon a kibertérrel, internettel kapcsolatos problémák felvetésére, véleményük kifejtésére. A rendezvény a következő témaköröket fedi le:

- gazdasági növekedés és a kibertér kapcsolata
- társadalmi szerepvállalás
- a kibertér biztonsága
- digitális lábnyom a fiatalok életében
- a közösségi oldalak társadalomformáló hatása
- fiatalkori munkanélküliség

A meghívott fiatalok (17-25 éves korosztály) lehetnek felsőoktatási, középiskolai diákok, civil szférában dolgozók, fiatal vállalkozók. A témában való jártasság és az angol nyelv tárgyalóképes ismerete fontos.

Jelentkezés:
Fodor Péter
Informatika a Társadalomért Egyesület
peter.fodor@infoter.eu 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com