Pin It

A Testben lÉlek Programon belül Az ősz világa! kreatív családi pályázatot hirdet a Lehetőségek Háza Közösség és a Lelkes Tornastúdió.

Pályázat témája:
A pályázó családok olyan, a gyermekek által készített kreatív alkotásokkal indulhatnak, amelyekhez többnyire a család által gyűjtött „alapanyagokat”, természeti kincseket használtak fel, és amely pályamunkák kifejezik az ősz hangulatát, és a lehetőségeket, az őszi élményeket, amelyekkel a család szívesen él, és amelyekben szertelen örömét leli. A pályázat célja, hogy felhívjuk a figyelmet az ősz nyújtotta remek kalandokra, és egyben ösztönözzük a családokat az őszi kirándulásokra és a szunnyadó kreativitásuk felébresztésére.

Pályázati feltételek: 

A Pályázaton részt vehet minden 6-14 éves gyermek és családja egy alkotással. A Pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni. A Pályázó adatait harmadik félnek nem adjuk át.
A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó család elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket és regisztrálja magát a www.lehetosegekhaza.hu weboldalon. A regisztrációs lap kitöltésével és az elkészült pályamunkát bemutató kép feltöltésével a Pályázó család automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket.

Technikai feltételek:

A kézműves pályamunkák elkészítéséhez fel lehet használni bármilyen, a természetben található anyagot (pl.: botok, termések, falevelek, virágok, kövek. stb.). Továbbá megengedett, hogy ha szeretnék, akkor a természeti kincseket anyagokkal, rajzokkal stb. montázsolják a Pályázók. A pályamunkáról készülő kép, amelyet be kell küldeni a zsűrinek, felbontása legalább 2 MP, JPG formátumú legyen.

A pályázaton való részvétel módja:

A Pályázaton való részvétel feltétele, hogy a Pályázó család elfogadja a nevezési és részvételi feltételeket és regisztrálja magát ezen a linken 2012. szeptember 25. november 15. között. A regisztráció során lehet a pályamunkáról a képet és a hozzá tartozó rövid leírást feltölteni, illetve beküldeni.

Leírás:

A Pályázók pályamunkájuknak adnak egy címet és egy rövid, (szóköz nélkül számított) maximum 1 000 karakteres leírást csatolnak hozzá, amelyet szintén a regisztráció során kell feltölteni. A leírás elmagyarázza, hogyan szimbolizálja az alkotás az ősz világát és a családi programot, amelyet megjelenít! A leírásokat az MMM Magazin Testben lÉlek rovatának cikksorozatában való felhasználása céljából kérjük.

A pályaművek elbírálása és díjazás:

Szeretnénk, ha a pályamunkákat minél többen láthatnák és élvezhetnék. Így a zsűri három díjazottja mellett lesz 1 közönségdíjas alkotás is, amely díjat a Facebook használók ítélhetik oda a gyereknek illetve családjának. Így a döntést decemberben a közönség és egy zsűri hozza majd meg. A pályaművek zsűrizését Balla Margit grafikus művész, az MMM Magazin, a Lelkes Tornastúdió és az Esélyek és Lehetőségek Kft. munkatársaiból álló zsűri végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet.

Díjak:

Első helyezett család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy Gyermek + kísérő egyéves bérletet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
Második helyezett család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
Harmadik helyezett: a Budakeszi Vadasparkba nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
A közönségdíjas család: a Fővárosi Állatkertbe nyer egy családi belépőjegyet és egy egyéves előfizetést az MMM Magazinra.

A Pályázat kiírói 2012. december 8-án vendégül látják a Mikulást, aki az nap részt vesz a Testben lÉlek kiránduláson, ahol átadja a családoknak a nyereményeket. A kirándulás a Budai Hegyekben lesz.

Szavazás menete és a nyeremények: 

Szavazatokat 2012. november 17. és december 6. éjfél között a Facebook oldalunkon lehet leadni, a képek lájkolásával, azaz a képek alatt található “Tetszik”/”Like” gomb megnyomásával.
A pályamunkák elérhetőek és a szavazatok leadhatók 2012. november 17-től a http://www.facebook.com/TestbenlElek képgalériájában.
A szavazók között kisorsolunk 2 db tornabérletet (5+1 alkalmas) a Lelkes Tornastúdióba, 2 db kineziológiai érzelmi stresszoldást (a harmónia jegyében) és 2 db egyéves előfizetést az MMM Magazinra.
Egy szavazó egyszerre több képre is szavazhat, azonban szavazatainak számától függetlenül, minden érvényesen szavazó csak egyszer vesz részt a sorsoláson.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket a palyazat@lehetosegekhaza.hu e-mail címre lehet nekünk elküldeni!
Élményekben gazdag kirándulásokat és örömteli kreatív alkotást kívánunk a családoknak!

Bővebb információ: http://lehetosegekhaza.hu/osz-vilaga-kreativ-gyermekpalyazat

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com