Pin It

A Magyar Logopédusok Szakmai Szövetsége Egyesület a mai napon, november 24-én tartja őszi konferenciáját, amelynek témája a 2013. január 1-től esedékes szakszolgálati rendszer átalakítása.

Fehérné Kovács Zsuzsanna, az egyesület elnöke elmondta: különös jelentőségű a szakma számára ez a rendezvény, ahol a logopédus szakemberek első kézből értesülhetnek a munkájukat és az általuk ellátott gyermekek mindennapjait érintő változásokról.

A logopédiai hálózatnak, az ott dolgozó elhivatott szakembereknek fel kell készülniük az átalakulásra, hogy el tudják látni a beszéd, nyelv és tanulási zavarral küzdő gyermekek egyre bővülő körét. Az érintettek száma közel százezerre tehető, ő miattuk fontos, hogy az átalakulás zökkenőmentesen menjen végbe.

Az egy napra tervezett konferencia átfogó képet igyekszik nyújtani a logopédiai szakszolgálati rendszerről - mondta a rendezvény szervezője, Mosányi Emőke. Nagy kihívás ez, hiszen a szakszolgálati rendszerben a logopédiai ellátás kiemelt szerepet kap, amely az ellátottak magas számának, illetve az ellátást végzők specializált tudásának köszönhető. Egyesületünk feladatának tekinti, hogy a változásokhoz alkalmazkodva is fennmaradhassanak a hagyományos, gyakorlatban jól működő logopédiai szakmai értékek. Ezért fontos, hogy a logopédus szakma és az oktatásirányítás közötti párbeszédre lehetőség nyílik ezen a konferencián.

A konferencia részletes programja a következő webhelyen olvasható: http://www.mlszsz.hu 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com