Pin It

A Magyar Ifjúsági Vöröskereszt, a budapesti Szent László Általános Iskola és a Szent László Gimnázium a Kőbánya SC támogatásával felhívással fordul minden segíteni vágyó gyermek- és ifjúsági intézményhez, fiatalokat tömörítő civil szervezethez.

2010 a katasztrófák éve Magyarországon, hiszen az idei évben országunkat több súlyos csapás is érte. Gondoljunk vissza az özönvízszerű esőzésekre, a viharkárokra, a májusi árvízre, vagy az október eleji iszapkatasztrófára. Magyarország 19 megyéjéből ebben az évben 16-ot sújtott valamilyen természeti kár.

Mi, gyerekek, fiatal felnőttek sokan a televízióból értesültünk az eseményekről. A történtekről tudósító megdöbbentő képsorok azonban sejtetik, szélesebb összefogásra van szükség. Talán mi is tehetünk a velünk egykorúakért! Hiszen a katasztrófák sújtotta területeken több ezer gyermek és fiatal is segítségre szorul, hogy korábbi, megszokott életét élhesse.

Kérünk minden óvodát, általános iskolát, gimnáziumot, szakközép- és szakiskolát, ifjúsági szervezetet, fiatal közösséget, sportklubot, hogy jótékonysági koncertekkel, vásárokkal, árverésekkel, bálokkal, sporteseményekkel gyűjtsenek a támogatásra szoruló gyerekeknek, fiataloknak.

Mindannyian tudjuk, igaz a mondás: kétszer ad, ki gyorsan ad. A mi célunk azonban az, hogy a 2010/11-es tanév ideje alatt folyamatosan gyűljenek az adományok az Ifjúsági Vöröskereszt számláján, hogy hosszan tartó támogatást nyújthassunk minden rászoruló fiatalnak.

Az idei tanév folyamán a nálatok tartott rendezvények, programok felajánlott bevételét, illetve a pénzadományokat az Ifjúsági Vöröskereszt az erre a célra elkülönített alszámláján gyűjti, aminek a részletei:

K&H Bank 10405004-00026547-00000000
közlemény: "kerülj a térképre"
IBAN szám: HU37 1040 5004 0002 6547 0000 0000
SWIFT: OKHBHUHB

A területi raktárak egyéb adományaitokat is átveszik.

Mert adni öröm! Szeretnénk, ha az adományozók regisztrálnának a www.keruljaterkepre.hu oldalon. Itt minden egyéb szükséges információt megtaláltok az akciónkkal kapcsolatban. A 2010/11-es tanévben megjelenítjük a segítséget adó intézményeket, szervezeteket, hogy az egész ország megismerhesse őket, és a rendezvényekről képek is megtekinthetők lesznek weboldalunkon. Természetesen, ha valaki szeretné a névtelenségét megőrizni, arra is lehetőséget biztosítunk.

Segíts te is, hogy segíthessünk!

 
Habsburg György, Cseh László, Turi György,
Kovács Dávid, Sárkány Péter és Menyhárt Sándor


Mit kell tenned, hogy Te is segíthess:

1. Regisztrálj honlapunkon!
2. Jelöld meg milyen módon kívánsz segíteni! (Lehet jótékonysági koncertet, vásárt, sporteseményt és bált (stb.) rendezni a tanév folyamán. A rendezvény bevételét vagy annak egy részét küldd el a fenti számlára! Ha tárgyakat szeretnél adományozni, csatlakozni kívánsz például a Mikulásgyárhoz, segíts úgy!)
3. Regisztráció után felkerülsz a térképre!
4. A rendezvényről küldj egy képet, linket, mi feltesszük a honlapra.
5. Kérdésed van, írj, kérdezz! menyhart@szentlaszlo1.hu
6. Segíts, és a hírt add tovább! Filmünket megnézheted a www.keruljaterkepre.hu honlapon.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com