Pin It

Fresh Logo

freshART7 címmel a Debreceni Művelődési Központ és a Városok Falvak Szövetsége pályázatot hirdet fiatal képző-, ipar- és fotóművészek számára. A pályázattal bemutatkozási lehetőséget kívánunk nyújtani a fiatal alkotóknak, késztetést adni új alkotások létrehozásához, valamint segíteni művészi tevékenységük, pályakezdésük kibontakoztatását. A tárlatra a technikák és stílusok sokszínűségét felvonultató, önálló művészi kifejezésmódot megjelenítő munkákat várunk.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A Debreceni Művelődési Központ és a Városok Falvak Szövetsége pályázatot hirdet fiatal képző-, ipar- és fotóművészek számára.

A pályázat célja: egyrészt bemutatkozási lehetőséget nyújtani fiatal alkotóknak, másrészt késztetést adni új alkotások létrehozásához, segítséget nyújtva ezzel művészi tevékenységükhöz, pályakezdésükhöz.
A tárlatra a technikák és stílusok sokszínűségét felvonultató, önálló művészi kifejezésmódot megjelenítő munkákat várunk.

A pályázaton részt vehet: minden 40 évnél nem idősebb, hivatásos (MAOE vagy szövetségi tag) alkotóművész, valamint képző- vagy iparművészeti egyetemet végzett, illetve tanulmányait jelenleg ott folytató alkotó. Feltétel továbbá, hogy a pályázó a Városok Falvak Szövetségéhez tartozó valamely településen éljen, vagy ahhoz kötődjön. (www.varosokfalvak.hu - Balatonfüred, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Cegléd, Debrecen, Derecske, Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Hortobágy, Kecskemét, Királyhelmec, Kisújszállás, Mikepércs, Nagyecsed, Nagyvárad, Nyíradony, Püspökladány, Sárospatak, Tiszacsege, Tokaj.)
A beérkezett munkákból szakmai zsűri választja ki 2013 júliusában a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Galériájában kiállításra kerülő alkotásokat.

Díjazás: A legkiválóbbnak ítélt pályázót 2014-ben, Debrecenben, a Belvárosi Galériában megrendezésre kerülő önálló kiállítás lehetőségével díjazzuk.

Alkotások az alábbi kategóriákban adhatók be:
- képzőművészet: festészet (max.100x130cm), grafika (max. 70x100cm) szobrászat (kisplasztika)
- iparművészet: textil (100x200 cm), kerámia-, üveg- és ötvösművészet
- fotóművészet (max. 50x70 cm-es képek kerettel)

Pályázati feltételek:
- A tárlatra kiállításon eddig nem szerepelt, lehetőleg 2012-nél nem régebben készült munkákat várunk.
- Az alkotásokat kiállításra kész állapotban (grafikákat keretezve), az adatokat (cím, keletkezés ideje, méret, technika, érték) jól láthatóan feltüntetve, csomagolva vesszük át.
- Egy alkotó maximum 3 db önálló alkotást adhat be.
- A méretbeli korlátok betartása.

A jelentkezéseket 2013. április 30-ig, jelentkezési lapon (a szerkesztőség címén kérhető: szerkesztoseg@krefiti.hu) az alábbi címekre fogadjuk: Debreceni Művelődési Központ, 4028 Debrecen, Kossuth u. 1. Tel.: 52/413-939
E-mail: czarne.szilvi@debrecenimuvkozpont.hu www.debrecenimuvkozpont.hu

A munkák beadásának időpontja: 2013. május 22-23-24., naponta 10-16 óráig.
Helye: Debreceni Művelődési Központ, 4028 Debrecen, Kossuth u. 1.

Amennyiben az alkotás Debrecenbe szállítását nem tudja a pályázó megoldani, azt kérjük, a jelentkezési lapon ne feledje jelezni, lehetőségeink szerint próbálunk segíteni. 

Hozzászólások   

0 #1 PBalázs 2013-04-01 17:45
Sok sikert a pályázatokhoz!

Esetleg látogassátok meg a FuturMaestrit is és ha kedvetek van csatlakozni, küldjetek referencia anyagot az oldalon található címünkre.
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com