Pin It

Április 8-án elindult a TakarékPont által támogatott 2013-as tablóverseny, melyhez április 23-tól a Hálózat saját közösségi oldala is csatlakozik a Tablóverseny Extra! elnevezésű játékával.

A legnépszerűbb közösségi portálon futó Tablóverseny évek óta töretlen népszerűségnek örvend a végzős középiskolások körében. Idén már második alkalommal a TakarékPont Hálózat lett az esemény támogatója. A játék mechanizmusa egyszerű, az osztályoknak lehetőségük van tablóképük feltöltésére, melyekre szavazni lehet. A verseny végén a legtöbb szavazatot kapó osztály nyeri meg a fődíjat, mely a TakarékPont támogatásával rendezett osztály bankett, valamint egy hónapra felkerül a nyertes osztály tablója egy óriásplakátra saját településükön. Mindezek mellé a Hálózat az osztály minden tanulója számára egy tetszőleges számlacsomag megnyitásának lehetőségét ajánlja fel, melyhez díjmentesen egy MasterCard® PayPass™ karórát kapnak a diákok.

„A Tablóversennyel és a Tablóverseny Extra! játékkal szeretnénk a TakarékPontot közelebb hozni a fiatalokhoz, az ő csatornájukon, az őket foglalkoztató témában. Bízunk benne, hogy a játék végén a nyertes osztály emlékezetes élménnyel gazdagodik majd” – mondta Brezina Szabolcs, a TakarékBank Zrt. ügyvezető igazgatója.

Április 23-tól a TakarékPont közösségi oldalán ehhez kapcsolódóan indul el a Tablóverseny Extra! A játék nyertes osztálya egy utolsó közös, felejthetetlen élményben részesül: egy zártkörű mozizáson vehet részt, ahol saját négy, hat vagy nyolc évük közös pillanatait eleveníthetik fel. A játékhoz a TakarékPont közösségi oldalán keresztül csatlakozhatnak az osztályok A jelentkezők megírhatják legkedvesebb közös történetüket, illetve fotót is mellékelhetnek az osztályról. A játék június 3-ig tart, ekkor a TakarékPont zsűrije választja ki a nyertes osztályt.

További információ:
http://www.facebook.com/TakarekPont/app_136357606549280

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com