Pin It

Ter Kp

Május 16-19. között ezúttal Egerben, a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnokban gyűlnek össze a zenészpalánták, hogy megmérettessék magukat a neves zsűri előtt. A csütörtöki napot a MUSIC HUNGARY néven futó zenei szakmai konferenciával nyitják, amelyen a magyar zenei paletta összes közismert személyisége megjelenik, és a magyar zeneélettel kapcsolatos kérdéseket boncolgatják. A házigazda Gerendai Károly lesz, a Sziget főszervezője, aki a Sziget Szervezői Irodával magára vállalta a konferencia megszervezését. A konferencia után hatalmas ingyenes party veszi kezdetét a Gödör KultKlub-ban, ahol az előző évek díjazottjai is debütálnak.

Több, mint 100 előadó az ÉTER-en!

A csütörtöki estén az All Rights Reserved, a Szabadtéri 4 akkordos Performansz, az Implosion, a The Palindrome Sequence és a Flomotors-Zenithron, Nonverse csinálja a fesztivált. Másnap a versenyző zenekarok egész napos csatája után a Gödör KultKlub vendége lesz a tavalyi különdíjas Passz együttes, a Killer Surprise, Insane, a Kötelező Közhelyek és a Standby Gravity valmint Psychogang . Szombatra pedig érkezik s Steroid, a Blizard, Fragments of the Past, az Our Hostile, Igor Mortis Vodka Klub, Ördögárok és a nógrádsipeki gyöngyszemek, az Ősiláz zenekar. Pénteken még a Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok nagyszínpadán látható-hallható lesz az egri befutó csapat, az Extazis és az Iron Maidnem (Iron Maiden tribute band), valamint a Magna Cum Laude formáció, az estét pedig a Leander Rising zárja. Szombatra várható a Holtidő, a Reckless Roses (Guns n' Roses tribute band), majd Péterfy Bori & Love Band gondoskodik a Sportcsarnok telítettségéről. Miközben a tehetségek versengenek, a várakozó bátrak pedig a HANOSZ Hangszer-, és erősítőkiállítást csodálhatják meg. A tehetségkutató 17:00-ig mindenki számára ingyenes. A LIGET DANCE HALL-ban pénteken és szombat délutántól indul a DJ verseny, később pedig a környék legjobb Dj-i keverik le a partyt, szombaton fellép Deniz és DJ NIDEE is.

TEHETSÉGKUTATÁS - KONFERENCIA - FESZTIVÁL HANGULAT

Közel 150 előadó jelentkezett az idei ÉTER-re, alig másfél hónap leforgása alatt. Közülük 40 zenekar és 15 DJ kap majd lehetőséget arra, hogy megmutassák tudásukat a szakértő zsűri és a nagyérdemű közönség előtt.

A megmérettetés nyertesei többek között nem csak a VOLT, SZIGET és BALATON SOUND fesztiválokon, illetve a ZÚZDA Rock Kertben és a CINEMA Rock Cafe-ban jutnak fellépési lehetőséghez, hanem az arra méltók a Club 202 és a Rocktogon színpadát is kipróbálhatják. Egy szerencsés nyertes zenekarnak 5 koncert jár valamely stílusban azonos közismert banda előtt a Club 202-ben, a Rocktogon felajánlása szerint pedig 5 együttes 5 neves zenekar előtt egyszer bizonyíthat. A győztes csapatok egyike pedig INGYEN HD VIDEOKLIP mellett ott lehet akár az idei HANGFOGLALÁSON is, ahol harcba szállhat az 1.000.000 Ft- értékű díjért.

Meghívott zsűritagok:

Újfalusi Gábor Hangfoglaló, a Magyar Közművelődési Intézet igazgatója
Andrásik Remo HANOSZ főtitkár
Bátky 'BZ' Zoltán énekes, zeneszerző, szövegíró, After Crying, At Night I Fly
Nagy 'Nono' Norbert Sago gitárok endorser, session zenész, gitáros
Köteles Leander Leander Rising, énekes, gitáros
Vörös Attila Leander Rising, gitáros
Nagy Gábor Wisdom, énekes
Pförtner Saci rockerek.hu, újságíró
Beke Márk Pataky Művek, zeneszerző, billentyűs
Szebényi Dániel HARD, Avatar, billentyűs
Hocza 'Igor' Róbert Remorse, Mytra gitáros

Mind a szakmai konferencia és a tehetségkutató program résztvevőinek, mind a vendégzenekarok számára Hajdú Réka sminkes biztosít alkalomhoz illő megjelenést.
A három napos rendezvény ideje alatt az ÉTER karszalaggal ingyenesen látogatható: A Gödör KultKlub, LIGET DANCE HALL. Mind a három nap egy hajnalig tartó 'Gödör ROCK buliban' lehet tombolni kifulladásig.

Napijegy: 1500 Ft
Bérlet: 2500 Ft
A LIGET DANCE HALL és a fesztivál teljes programjára ÉTER karszalaggal a bejutás INGYENES!

Bővebb INFÓ: www.eterfesztival.hu, www.facebook.com/eterfesztival Kedvelj minket smiley

Jegyek elővételben a helyszínen válthatók. A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.


ÉTER FESZTIVÁL - Nem csak egy éjszakás kaland... wink

Plaktfix

Az idei Éter Fesztivál kiemelt támogatója: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com