Pin It

Ratonyi

Hamarosan kiderül, hogy melyik két diák IQ-ja a legmagasabb Magyarországon. Nagy Diák IQ-teszt néven ugyanis nagyszabású, háromfordulós versenyen vehetnek részt középiskolások és egyetemisták a következő két hónapban. A tanulók amellett, hogy megtudhatják, milyen az intelligenciaszintjük, értékes ajándékokat is nyerhetnek a Diákhitel Központ jóvoltából. Rátonyi Krisztina, az MTVA ifjú műsorvezetője is arra biztatja a fiatalokat, próbálják ki tudásukat.

Bármely fiatal bekapcsolódhat – egészen november 10-ig – az első országos diák intelligenciaszint-mérésbe, a Nagy Diák IQ-teszt vetélkedőbe. A háromfordulós megmérettetés első része egy online kitölthető adaptív IQ-teszt, amit a Fáy András Alapítvány támogatásával, több éves fejlesztéssel a Mensa HungarIQa készített. Európában Nagy-Britannián kívül csak nálunk van ilyen teszt. Olyannyira különleges, hogy betanulhatatlan, személyre szabott, és a korosztályban valós eredményt tud mutatni. Akinél 125 feletti IQ-t mérnek, bejut a második fordulóba, és Budapesten ingyen kitöltheti a Mensa hivatalos felvételi tesztjét. A december 5-i döntőbe pedig a minimum 130-as IQ-val rendelkezők kerülhetnek be. Itt egy különleges verseny során dől el, ki az a fiú és lány, akik a legintelligensebbek közül megnyerik a diákhiteles fődíjat, 1-1 Apple iPad Minit.

Az indulók között további értékes ajándékot sorsol ki a vetélkedő lebonyolítója, a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE), és a diák IQ-kutató, a Diákhitel. Az izgalmas versenyben való részvételre buzdít Rátonyi Krisztina, az MTVA műsorvezetője is.

- Ki ne szeretné tudni, hogy mennyi az IQ-ja? Magam is megcsináltam a Mensa IQ-tesztjét. Érdekes feladatokkal teli, mindenképpen érdemes kipróbálni. Annyira élveztem a tesztírást, hogy még szívesen folytattam volna, és az eredményem miatt sincs okom szégyenkezni – fogalmazott a közszolgálati televízió arca.

Részletek:
www.nagydiakiqteszt.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com