Pin It

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár "Elmondom hát mindenkinek" címmel diákkonferenciát tart középiskolás, gimnazista tanulóknak, 2013. november 25-én hétfőn, 16 órától a Benedek Elek Könyvtárban (Debrecen, Piac u. 68.)

A konferencia témája: Felfedezem a nagyvilágot!

A konferencia célja, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak számukra idegen közegben bemutatni kedvenc kutatási területüket, témájukat, érdeklődésüket, amely a természettudományokkal kapcsolatos. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy megismerkedjenek a konferencia környezetével, lényegével. A résztvevőktől 5-10 perces előadást várunk, ez maximum 4 gépelt oldal, Arial betűtípussal, 12-es betűméretben, 1,5 sorközzel.
A szervezők a résztvevők számára konferenciacsomagot és büfét biztosítanak.

 A regisztráció díjtalan.

A részvétel feltételei:
• Jelentkezési határidő: 2013. november 4. Jelentkezni személyesen vagy telefonon (52/502-431) a Benedek Elek Könyvtárban lehet.
• Jelentkezéskor kérjük megadni a diák nevét, iskoláját, osztályát, saját vagy szülő e-mail-címét, telefonszámát, felkészítő tanára nevét, elérhetőségét.
• Az előadók számára a konferencia teljes időtartamára kötelező a részvétel. (Nincs lehetőség késésre, illetve idő előtti távozásra.)
• Az előadás teljes szövegét és a prezentációt november 21-ig kérjük leadni elektronikus formában ugyanott, vagy e-mailben: benedek@gmail.com (Microsoft Office, vagy OpenOffice programmal készítve).
• A konferencia minden résztvevője a felkészítő tanárán kívül is hozhat magával vendéget.

Érdeklődni személyesen vagy telefonon a Benedek Elek Könyvtárban lehet: 4024 Debrecen, Piac u. 68.; 52/502-431. 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com