Pin It

Andahazy

A FÖLDÜNKÉRT VILÁGNAP alkalmából a www.kornyezeti-hatasvizsgalat.hu oldal a környezetvédelmi felelősségvállalás és a környezeti nevelés jegyében környezetvédelmi gyerekrajz-pályázatot hirdetett általános iskolások részére „Ezt tettem nyáron a környezetért!” címmel. A jelentkező kreatív és tettre kész gyerekek rajzban fogalmazhatták meg, mit tudtak tenni környezetük védelme érdekében a nyáron.

A rajzpályázatra több száz alkotás érkezett az egész országból. Sok iskola, osztály, csoport és szülő vette a fáradságot, hogy a Földünkért Világnap és a környezetvédelmi rajzpályázat alkalmából beszélgessen a gyerekekkel a környezetvédelem fontosságáról, szükségességéről. A gyerekek sok-sok gyönyörű és nagy munkával készített rajzokat készítettek, amelyek értékelésével nagy feladat elé állították a zsűrit. A rajzpályázat keretében a legkreatívabb, a legszebb kidolgozású és a környezetért legtöbbet tevő alkotások kerültek díjazásra.

Végezetül szeretnénk megköszönni a pályázaton induló gyerekeknek a szép rajzokat és a közreműködő és felkészítő szülőknek és pedagógusoknak a segítséget, akik nélkül nem lett volna ilyen sikeres a rajzpályázat. Remélhetőleg a rajzok elkészítése során sikerült elbeszélgetni, elgondolkodni a környezeti nevelés fontosságán, céljain és azon, hogy mindenki tud tenni a mindennapi élete során a Föld védelméért.

Katona

Katona Dorina Viktória, Budapest, 9 éves (felkészítő: Kozma-Nemcsik Bernadett, Vajk-sziget Általános Iskola, Budapest)

Maraczai

Maráczi Kata, Biatorbány, 9 éves (felkészítő: Kissné Gémes Anetta, Ritsmann P. N. N. Általános Iskola, Biatorbány)

Stadler

Stadler Kitti, Nagyvenyim, 10 éves (felkészítő: Pálmai Csilla, Wesley-Da Capo Művészeti Iskola, Dunaújváros)

Andahazy

Andaházy Ákos, Törökbálint, 9 éves, "A sirály megmentése" (felkészítő: Pozsár Erika, Illés-Gurubi Réka)

Bartus

Bartus Nikolett, Miskolc, 8 éves, "Vigyázok a fűben lakókra" (felkészítő: Rózsa Erzsébet, Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola, Miskolc)

A környezetvédelmi rajzpályázat legkiemelkedőbb alkotásait itt láthatjátok:
http://www.kornyezeti-hatasvizsgalat.hu/rajzpalyazat-eredmenyhirdetese-2013

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com