Pin It

121223 168 Large

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hagyományoknak megfelelően idén karácsonykor is 1500 magyarországi és határon túli, hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő, rászoruló gyermeket ajándékoz meg ünnepi programokkal és sok-sok ajándékkal.

„Mindenki Karácsonya” a WestEnd City Center Cinema City mozitermében,
2013. december 20., péntek 13-15 óra

December 20-án 13 órától a „Mindenki Karácsonya” című rendezvényre a Gyermekmentő háromszáz hátrányos helyzetű gyermeket hív meg budapesti általános iskolákból, családsegítőkből, gyermekintézményekből, hogy ezzel is szebbé és emlékezetessé tegye számukra a karácsonyt. A Gyermekmentő Szolgálat és a Fővárosi Önkormányzat immár huszonharmadik éve rendezi meg ezt a közös karácsonyi programját. Idén a Budapesti Operettszínház musical-előadásaiból láthatnak-hallhatnak részleteket a gyerekek. A műsor után kezdődik a várva-várt ajándékosztás, a támogatók – köztük a Gyermekmentő legjelentősebb és legrégebbi szponzora, az OTP Bank - által felajánlott ajándékcsomagok átadásával. Az OTP Bankon kívül a helyszínt tizenharmadik éve biztosító WestEnd City Center is megajándékozza a gyerekeket. A programok ideje alatt arcfestéssel és édességgel kedveskednek a kis vendégeknek.

121223 249 Large

MKB Karácsonyi Gyermekgála
Csajkovszkij „Diótörő” című mesebalettje az Operaházban
1200 gyermek részére
2013. december 22., vasárnap 11-15 óra

Az MKB Bank és a Gyermekmentő Szolgálat immár tizenhetedik éve szervezi meg közös karácsonyi programját az Operaházban, ahol Csajkovszkij „Diótörő” című, igazi karácsonyi hangulatot idéző mesebalettjének csodálatos muzsikája és látványa gyönyörködteti az ország különböző részeiből és a határon túlról meghívott ezerkétszáz hátrányos helyzetű gyermeket. A gyerekeket az előadás szüneteiben kakaó, szendvics, gyümölcs és édesség várja, a darab végén pedig ajándékokkal tömött hátizsákokkal távozhatnak az Operaházból.

A határon túlról Nagyváradról, a Vajdaságból, Csíkszentdomokosról, Moldovából, az erdélyi Hunyad és Brasso megyéből, Kárpátaljáról és Felvidékről hívnak meg gyerekeket a rendezvényre. 

101217 133 Medium

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com