Pin It

Gyumipalyazat

Rajzold meg gyümölcslédobozod és nyerj! A Te rajzod lehet a gyümölcslédobozokon! Országos rajzversenyt hirdetett a Nemzeti Iskolagyümölcs-program legnagyobb beszállítója, a MATÉSZ-FRUCT Kft. A versenyben részt vehet Magyarország minden 1-6. osztályos diákja, akik az értékes nyeremények mellett arra is esélyt kapnak, hogy a nyertes rajz válhasson a 2014/2015-ös tanévtől az iskolagyümölcslé dobozok hivatalos csomagolásává.

A pályázat témája: Fától az iskolapadig – avagy hogyan jut el a gyümölcs a termelőktől a gyümölcslé-gyáron át az iskoláig? A rajzverseny célja, hogy a kiválasztott nyertes pályamű a következő tanévtől kezdve, országos szinten, a Nemzeti Iskolagyümölcs-program keretében kiosztott minden gyümölcslé doboznak hivatalos csomagolásává váljon. A kezdeményezés lebonyolítása a Vidékfejlesztési Minisztériummal szoros együttműködésben történik.

A rajzverseny fővédnökségét Dr. Fazekas Sándor, Vidékfejlesztési Miniszter vállalta. A pályaművek közül illusztris zsűri választja majd ki a nyerteseket. A zsűri tagjai: Dr. Mihalovics Péter, új nemzedék jövőjéért felelős miniszteri biztos, Bús Balázs Óbuda-Békásmegyer polgármestere, Németh Franciska a MATÉSZ-FRUCT Kft. kommunikációs igazgatója és Kállai Nagy Kriszta, a Kerekítő könyvek illusztrációiról is ismert grafikus.

A rajzverseny pályázóit számos értékes nyeremény várja. Amellett, hogy a nyertes rajz elkészítője egy Apple ipad-del lesz gazdagabb, egész osztálya is részt vehet majd egy felejthetetlen osztálykiránduláson a MATÉSZ-FRUCT Kft. jóvoltából egy gyümölcsültetvényen. Annak az iskolának pedig, ahonnan a legtöbb pályamű érkezik, minden diákja ajándék gyümölcslevet kap.

A rajzok beküldési határideje 2014. március 5., a méretre és arányokra vonatkozó előírásokat a www.mateszfruct.hu/diakoknak oldalról lehet letölteni. Az elkészítés technikája szabadon választható, lehet például vízfesték, tempera, zsírkréta, filctoll vagy bármi egyéb is. Pályázhat tehát minden Magyarországon élő 6 éven felüli, de 13 éven aluli 1-6. osztályos általános iskolás tanuló.

Az elkészített pályaműveket a www.mateszfruct.hu/diakoknak/jelentkezes oldalra kell feltölteni a diákok szüleinek aláírásával ellátott, jelentkezési lappal egyetemben. A beérkezett rajzok közül a zsűri egy körben választja ki a nyertest, akit emailben és telefonon értesítenek.

„Célunk, hogy az új csomagolás kialakításába bevonjuk azokat a gyermekeket is, akik nap mint nap fogyasztják a gyümölcsleveket. Ezzel is hozzá szeretnénk járulni ahhoz, hogy a gyermekek mindennapi szokásainak, játékos formában váljon részévé az egészséges termékek fogyasztása” – mondta el Németh Franciska a MATÉSZ-FRUCT Kft. kommunikációs igazgatója.   

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com