Pin It

Rajzpalyazat1

Hatalmas lelkesedés fogadta az ősz elején kiírt Kabalafigura rajzpályázatunkat! Összesen 1213 rajz érkezett országszerte, és még a határon túlról is. A nagy lelkesedést szeretnénk méltón megjutalmazni.

A pályázatra beküldött pályaművekre a Facebook-szavazás január 15-én lejárt. A beérkezett like-ok segítik a zsűri munkáját, ráadásul a legtöbb szavazatot kapott pályamunka közönségdíjban részesül! Ezen kívül két korcsoportban díjazunk: 7-10 éves illetve 11-14 éves korcsoportban.

A beküldött rajzok közül a zsűri kiválasztott 500 pályamunkát, melyek februárban kiállításra kerülnek üzletünkben. Február 8-án az eredményhirdetés helyszínén, majd február 10-től egészen február 28-ig bárki megtekintheti irodánkban (1. kerület, Mária tér 1.) a pályázat legjobb 500 rajzából összeállított kiállítást.

Hogy kiknek a rajzai kerülnek kiállításra?
A kiállításon résztvevők névsorát itt láthatjátok: http://www.tantaki.hu/rajzpalyazat_kivalasztottak

A zsűri tagjai
A zsűri tagjait a témához illeszkedően kértük fel erre a nemes feladatra.
• Nagy Erika, a Tantaki Kft. ügyvezető igazgatója
• Telekesi Edit általános iskolai pedagógus
• Mester Mariann festőművész


Díjkiosztó és kiállításmegnyitó program

Szeretettel várunk minden kedves pályázót és hozzátartozót, pedagógusokat a kiállításmegnyitóval egybekötött eredményhirdetésre, amelyre fantasztikus programmal készülünk!

Időpontja: 2014. február 8. szombat 10:00-13:00
Helyszín: Lurdy Ház (Budapest, 9. ker. Könyves Kálmán krt. 12-14.)

Program: Az eredményhirdetés során a díjazottak átvehetik nyereményeiket. A kiállításra bekerülők számára oklevéllel és apró ajándékkal készülünk, délelőttre pedig izgalmas műsorokat tartogatunk, melyet sztárvendégeink fognak biztosítani.

Rajzpalyazat3Rajzpalyazat2

Fejes Rita színművésznő és Danny Blue, Magyarország első számú mentalistája fogja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt elbűvölni, kortól függetlenül!

Játék is lesz! Ha játszani szeretnél a Tantaki oktatóprogramok egyikével, kollégáink erre külön berendezett számítógépes sarokban várják majd a játszani és gyakorolni vágyókat!

 

A díjkiosztóra és a kiállításra a belépés ingyenes!
Várunk mindenkit szeretettel!
Itt tudtok jelentkezni: http://www.tantaki.hu/reszveteli_szandek_jelzese

A kiállításról, a díjazott alkotásokról és a díjakról a Tantaki oldalán olvashatsz bővebben: http://www.tantaki.hu/rajzpalyazat

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com