Pin It

„Ilyen a kamaszélet” szlogennel cikkíró pályázatot hirdet a KamaszPanasz. A pályázat célja, hogy a szerkesztőség tagjai mellett a KamaszPanasz olvasói is minél jobb betekintést kaphassanak a kamaszokat foglalkoztató legfontosabb kérdésekbe. Legyen az öröm vagy bánat, betegség vagy lelki probléma, nehézség vagy siker - mi mindenre kíváncsiak vagyunk.

A pályázattal a célunk, hogy a kamaszokat emlékeztessük arra, mennyire hasznos és jó írni, gondolatainkat ily módon megosztani másokkal. Ezen cél népszerűsítésében kérnénk a segítségüket. Viszonzásképpen felajánljuk, hogy feltüntetjük Önöket a pályázat médiatámogatói között.

Olyan 14 és 20 év közötti fiatalok írásait várjuk, akik ellenállhatatlan késztetést éreznek arra, hogy írjanak, és megosszák élményeiket másokkal. Az írás lehet prózai vagy verses formában írt, és valós vagy kitalált történet alapján íródott mű egyaránt. Az egyetlen fontos feltétel, hogy saját írásmű legyen, és a kamaszokat érintő kérdéseket dolgozzon fel.

A pályázat feltételei:

• 14 és 20 év közötti kamaszok pályázhatnak
• Terjedelem: 1000-3000 karakter
• Forma: prózai vagy verses forma

Jelentkezés: az írásos műveket és a jelentkezési lapot a palyazat@kamaszpanasz.hu e-mail-címre kell elküldeni. Jelentkezési lap nélkül nem tudjuk díjazni a művet.

A legjobban sikerült pályaműveket a KamaszPanasz Te történeted rovatában, illetve a KamaszPanasz Facebook-oldalán tesszük közzé.

Zsűritagok: A díjak odaítélését Szafkó Tamás, író, költő; Pyreschitz Anna, pszichológus, a KamaszPanasz szakértője, valamint a KamaszPanasz szerkesztőségének tagjai végzik.

Főnyeremény: könyvutalvány 30 ezer forint értékben. Emellett a legjobban sikerült pályamű szerzője rendszeres publikálási lehetőséget kap a KamaszPanasz oldalán.
Közönségdíj: aki a Facebook-on a legtöbb szavazatot kapja. Nyereménye: könyvutalvány 20 ezer forint értékben, és szintén rendszeres publikálási lehetőség a KamaszPanasz oldalán.

A pályázat időtartama: 2014. február 14. – március 31.
Eredményhirdetés: 2014. április 10. 

A felhívást itt olvashatjátok: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek/6494/iropalyazat-kamaszpanasz 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com