Pin It

Eter1

2014. május 16. és 18. között ismét megrendezésre kerül Észak-Magyarország legnagyobb zenei tehetségkutatója, az ÉTER Fesztivál. A rendezvény döntőjének idén is Eger városa és a Bolyki Pincészet ad otthont, ahol a tehetséges zenészek, előadók versengése mellett számtalan kísérő programon és koncerten vehetnek részt az érdeklődők. Ilyen például a fesztivál ideje alatt látogatható Music Hungary konferencia is, amelynek házigazdája Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál főszervezője lesz. A tehetségkutató fesztivált követően pedig Magyarország legnevesebb bandái lépnek majd fel a Feszt!Eger keretein belül.

Újdonság még, hogy a tehetségkutatóra idén már DJ-k és egyéni előadók jelentkezését is várjuk, valamint lesz ÉTER-WORKSHOP, ahol a jelentkezők betekintést nyerhetnek a zeneipar kulisszáiba.

Érdemes is nevezni az indulók közé, hiszen senki nem tér majd haza üres kézzel, emellett pedig kiemelten értékes díjakhoz juthatnak a fesztivál legjobbjai, például: fellépési lehetőség a Sziget, VOLT, Balaton Sound Fesztiválokon, továbbjutás az egymillió forintos fődíjért folyó versenyre, a Hangfoglalásra, videoklip-készítés, tárgynyeremények, és még sok egyéb.

Ehhez pedig nem kell mást tenni, csak jelentkezni a honlapon április 25-ig, aktivizálni a rajongókat, és a legjobbat kihozni magatokból, mert "Ti vagytok az utolsó összetevő"!

Bővebb információ és jelentkezés:
www.eterfesztival.hu
www.facebook.com/eterfesztival
Jelöljetek vissza facebookon! https://www.facebook.com/events/217160558482316/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com