Pin It

Az Uni-ball, a Posca tollak, dekorfilcek kizárólagos magyarországi képviselője és a FirkaBOX.hu Kreatív Webáruház pályázatot hirdet 12 és 33 év közötti fiatal amatőr művészeknek!

A Pályázatra jelentkezni a palyazat.uni-ball.hu oldalon történt regisztrációval és ugyanott az adott pályamű feltöltésével lehet.

A pályaműről készült, beküldendő képnek minimum 100 KByte-os, maximum 1 Mbyte-os méretű jpg kiterjesztésű képnek kell lennie. Fontos, hogy a pályaművekkel együtt a Pályázó pontos neve, postacíme, telefonszáma is leadásra kerüljön!

Egy pályázótól maximum 5 pályamű beküldésére van lehetőség.

A pályázat benyújtásának időtartama: 2014. február 1-2014. június 2.
A pályaművek beérkezésének határideje: 2014. június 2. 23:59

A pályaművekre a palyazat.uni-ball.hu oldalon lehet szavazni, és a Facebook-on keresztül „like”-olni is. A első három helyezett pályamunkát nem a beérkezett szavazatok/like-ok száma, hanem szakmai szempontok alapján a zsűri jelöli ki. Kihirdetésre kerül 1 közönségdíj is, amelyet a legtöbb szavazatot (nem like-ot) kapó pályamű készítője kap.

A Pályázatban nyerhető díjak:
1. díj: 40.000 Ft-os Uni-ball/Posca vásárlási utalvány az Uni-ball/Posca magyarországi képviselőjének (Telér Trade Kft.) jóvoltából. A művész on-line portfoliójának elkészítése, amely tartalmaz egy bemutatkozó website-ot, egy Facebook oldalt és egy e-portoliót (PDF formátumban). A művész bemutatkozási lehetőséget kap az Uni-ball/Posca 2014-es ingyenes elektronikus művészeti kiadványában.

2. díj: 20.000 Ft-os Uni-ball/Posca vásárlási utalvány az Uni-ball/Posca magyarországi képviselőjének (Telér Trade Kft.) jóvoltából. A művész e-portfóliójának az elkészítése (pdf) formátumban. A művész bemutatkozási lehetőséget kap az Uni-ball/Posca 2014-es ingyenes elektronikus művészeti kiadványában.

3. díj: 10.000 Ft-os Uni-ball/Posca vásárlási utalvány az Uni-ball/Posca magyarországi képviselőjének (Telér Trade Kft.) jóvoltából. A művész e-portfóliójának az elkészítése (pdf) formátumban. A művész bemutatkozási lehetőséget kap az Uni-ball/Posca 2014-es ingyenes elektronikus művészeti kiadványában.

1 db Közönségdíj: 20.000 Ft-os Uni-ball/Posca vásárlási utalvány a FirkaBOX.hu webáruház jóvoltából. A művész bemutatkozási lehetőséget kap az Uni-ball/Posca 2014-es ingyenes elektronikus művészeti kiadványában.

További részletek és a pályázaton való részvétel feltételei: http://palyazat.uni-ball.hu/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com