Pin It

Szeretnéd minél nagyobb felületen megmutatni tehetségedet? Akkor nem kell mást tenned, mint jelentkezni a Monostori Erőd fényfestő pályázatára!

Olyan pályamunkákat várnak, amelyeket érdemesnek tartotok arra, hogy június 21-én a Múzeumok Éjszakája kapcsán megrendezésre kerülő FortÉj programsorozat keretén belül a Dunai Bástya falára 9x15 méteres nagyságban kerüljenek fel.

Milyen az ideális pályamű?
A Dunai Bástyára vetítendő képekre három témában – TŰZ, VÍZ, SZERELEM – várják a műveket. 9 alkotást választanak a beküldött pályaművek közül, minden témában hármat. A képeket jpg formátumban, 2500 x 1875 pixel felbontásban várják a monostorierod@gmail.com email címre. Egy pályázó akár mindhárom témában küldhet be képet. Javaslat a kontrasztos, harsány színek használata és a színek elválasztása fekete kontúrral, de ez utóbbi nem előírás.

Kik döntenek a nyertesekről?
Megyeri András, a De LaLuz Visuals (laluz.hu) fényfestője és a Monostori Erőd Nonprofit Kft. szervezői zsűrizik a pályázatokat, valamint közzéteszik a Monostori Erőd Facebook oldalán, ahol a közönség is szavazhat a képekre.

Mi a nyeremény?
A legjobbnak ítélt pályamunkákkal június 21-én 9x15 méteres méretben megfestik a Duna Bástya falát, így az összes FortÉj látogató megcsodálhatja alkotásodat!

Mennyi időd van elkészíteni a pályamunkádat?
A pályamunkák beküldési határideje: 2014. június 6. Az eredményhirdetésre pedig egy héttel később, június 13-án kerül sor, a fényfestés pedig június 21-én a FortÉj-en lesz.
Légy bátor, mutasd meg a saját Fortélyodat, és fesd meg a Dunai Bástyát!

További információk: http://fort-monostor.hu/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com