Pin It

Rajzpaly Bk

Létezik majd számítógép száz év múlva is? Elfér majd a zsebünkben? És milyen új tevékenységekre fogjuk használni? Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre várjuk a választ 6-12 éves gyermekektől, rajzok formájában.

Rajzpályázatunk rendhagyó, hiszen a győzelemhez a gyermekek és az eTanácsadó kollégák együttműködése elengedhetetlen: Pályaművet kizárólag eTanácsadói ID számmal rendelkező eTanácsadó nevezhet, aki valamely eMagyarország Ponton aktív munkát végez.

Hozzátok be rajzaitokat a Méliusz Benedek Elek Könyvtárába - eMagyarország Pont, ahol eTanácsadók kollégák szkennelve, a megfelelő e-mail címre elküldik a pályamunkákat ezzel indulva a nyereményért. Vagy szkennelve küldjétek el a benedek@meliusz.hu e-mail címre, ahol ellátva eTanácsadói ID számmal benyújtjuk a pályázatot. 

Kérdéseitekkel keressétek Tomasovszki Anita informatikus könyvtárost, eTanácsadót az 52/502-431, 20/460-5186 telefonon.

Határidő: 2014. augusztus 29.

A Pályamunkákat szkennelt (színesben, A4-es, jpg formátumban, minimum 300dpi felbontással) formában a varib@niif.hu e-mail címre szükséges elküldeni.

Ábrázold, hogy szerinted milyen digitális eszközök lehetnek 100 év múlva a világban!

Formai és technikai követelmények:

Technika: színes ceruza, filctoll, tempera, olajfesték, gioconda, zsírkréta, vagy olajpasztell
Méret: A/4
Szkennelés felbontása: minimum 300dpi
Szkennelt file kiterjesztése: JPG
Szkennelt file maximális mérete: maximum 6 MB

A beérkezett műveket 2 korcsoport szerint (6-8 éves, 9-12 éves) albumba rendezzük, majd az eMagyarország Centrum Facebook oldalán megosztjuk annak érdekében, hogy az alkotókra és a rajzokra bárki szavazhasson.

Miért érdemes pályázni?

A szavazás végeztével összesen három nyertest hirdetünk. Mindkét korcsoportból a legtöbb like-ot begyűjtő, illetve egy, az eMagyarország Centrum szakmai zsűrije által kiválasztott Pályamű alkotója, és a rajzokat nevező eTanácsadók is értékes nyereményben részesülnek!

A rajzot készítő gyermekek 1-1 db digitális Bamboo CTE 450 típusú grafikus táblát, az őket nevező eTanácsadók pedig 1-1 db Samsung Galaxy Tab 3 10.1 Wifi 16GB P5210 táblagépet nyerhetnek.

Rajzpályázatunk játékszabályzatát itt olvashatod el, melyet a Pályamunka elküldésekor automatikusan elfogadottnak tekintünk.


Méliusz Benedek Elek Könyvtára
4024 Debrecen, Piac u. 68.
Tel.: 06-52/502-431
E-mail: benedek@meliusz.hu
Web: www.dbvk.hu/benedek

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com