Pin It

Idén, augusztus 16. és 21. között, XV. alkalommal találkoznak az Arany János Tehetséggondozó Program keretében az elismert gimnáziumokba és kollégiumokba felvételt nyert diákok Zánkán. Az Új Nemzedék Központ által szervezett táborozásra 22 intézmény több mint 660 tanulója és pedagógusa érkezett.

A tábor megnyitóján köszöntőt mondott Sipos Imre, az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős helyettes államtitkára, továbbá Dr. Szvathné Dr. Szalay Márta az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgató-helyettese, valamint Dr. Polonkai Mária az Arany János Programok szakmai vezetője. A házigazda Új Nemzedék Központ részéről Dr. Sebestyén József oktatási igazgató és Vellai László, az Egry József Középiskola, Szakiskola és Kollégium igazgatója köszöntötte a táborozás résztvevőit. 

A hatnapos program során változatos sport-, kulturális és szabadidős tevékenységeken vehetnek részt az ún. „aranyos” diákok. A XV. tehetséggondozó tábor újdonsága, hogy az Új Nemzedék Központ –TÁMOP 3.3.12-12-2013-0001 kódjelű – kiemelt projektje révén fejlesztő, tréning jellegű programot valósít meg tábori környezetben. Az életpálya-építés megalapozása témakörű fejlesztő, tréning jellegű programcsomag megvalósítása során a diákok kulcskompetenciáinak fejlesztése a cél. A csoportfoglalkozások keretében önismereti, öngondoskodási és életvezetési képességek erősítése folyik. 

A táborozás egyik kiemelkedő programpontja a Halhatatlan Olimpiai sportolókkal való találkozás, ahol Vaskúti István, Wichmann Tamás és Dr. Faragó Tamás vesznek részt. 

http://www.ajtp.hu/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com