Pin It

Allas Heloszeged

Innovatív módszerekkel keresi azt a lelkes munkavállalót a Hello Szeged csapata, aki 14 vendégéjszakát eltöltene a legnagyobb kényelemben, a napfény városában, a Dél-Alföld szívében jövő nyáron.

Jártál már Szegeden, és szívesen végigsétálnál ismét gondtalanul a Tisza partján vagy a Dóm téren? Ennél egy jó tál hallét valamelyik halászcsárdában? Vagy már sokat hallottál a csongrádi megyeszékhelyről, de eddig nem hozta még úgy a sors, hogy megmártózz a Kárász utca és a Széchenyi tér forgatagában főleg a fesztiválok vagy akár a Szegedi Szabadtéri idején? Ha a kérdésre igen a válaszod, eljött a te időd! A fődíj most egy millió forint értékű.

Itt nincs stresszes állásinterjú vagy több körös meghallgatás. Ha 2015. július elsejéig betöltöd a 16. életéved, és zsebre tennél 200 ezer forintot úgy, hogy ezért cserébe csak 50 mondatot kell írnod, akkor nem kell mást tenned, mint a HELLO Szeged Facebook oldalán közzétett linken jelentkezni a 2015-ös év legjobb állására legkésőbb 2014. szeptember 30-ig (Facebook: www.fb.com/helloszeged, Év állása pályázat: www.bit.do/HelloSzeged), szavazni a feltöltött képekre pedig 2014. október 31-én 12:00-ig lehet majd.

Az állásra történő jelentkezés annyiból áll, hogy feltöltesz magadról egy képet, ami mellé csatolsz pár bemutatkozó sort, és ezekkel igyekszel elnyerni az oldalra látogatók szimpátiáját.

Amennyiben Rád szavaznak a legtöbben, akkor másodmagaddal 14 emlékezetes napot tölthetsz el Szegeden, nem is akárhogy! Az álom munka nyertese szinte mindennap másik szállodában ébredhet és veheti igénybe annak szolgáltatásait, de a két hetes kalandozás során a város valamennyi ismert éttermének étel- és italkínálatát is végigkóstolhatja. A párosnak csupán annyi a dolga, hogy a rendelkezésükre álló napokon végiglátogassák Szeged olyan nevezetességeit, mint a Dóm, az Öreg Hölgy, a Szabadtéri Játékok, a kultikus Anna-fürdő vagy a napjainkban a családok és baráti társaságok körében egyaránt kedvelt Szegedi Vadaspark. A látogatások után minden programhelyszínről és nevezetességről egy-két mondatos beszámolót kell készíteniük. Mindemellett minden szinte minden kalandjukat egy jól felkészült stáb dokumentálja majd fotókkal és videókkal.

A Hello Szeged oldal célja, hogy a városba látogatók minél több hasznos, naprakész információt kapjanak majd Szegedről. Az interaktív tartalmak, a folyton frissülő eseménynaptár és a napi aktualitások egyaránt hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a turisták látogatásuk során maradandó élményekkel gazdagodjanak és hazánk negyedik legnagyobb városának szinte minden arcát megismerjék. A Hello Szeged weboldala 2015. május 1-én indul majd, magyar és angol nyelven egyaránt elérhető lesz.

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com