Pin It

Trokan

Ismét megrendezi tavalyi, rendkívül sikeres Nagy Diák IQ-teszt elnevezésű versenyét az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ. A háromfordulós megmérettetésen a Mensa HungarIQa fejlesztésében készült IQ-teszt kitöltésével mérhetik fel saját intelligenciaszintjüket a középiskolások és egyetemisták. A vetélkedő „arca” Trokán Nóra színésznő. A Társaság partnere és a pályázat technikai lebonyolítója a Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete.

Tavaly 15 ezren kapcsolódtak be a Nagy Diák IQ-teszt vetélkedőbe, mely idén ismét várja azokat a fiatalokat, akik hiteles képet szeretnének kapni intelligenciaszintjükről. A háromfordulós megmérettetés első része a Mensa HungarIQa által kifejezetten a fiatal korosztály számára fejlesztett online kitölthető, adaptív IQ-teszt. Azok a 17 és 24 év közötti fiatalok, akik az első fordulóban 125-nél több pontot érnek el, bejutnak a következő budapesti fordulóba, amelyben ingyen tölthetik ki a Mensa hivatalos felvételi tesztjét, ami egyben belépőt jelenthet az ország legintelligensebbjeit tömörítő szervezetbe. A december 4-i döntőbe a minimum 130-as IQ-val rendelkezők jutnak tovább, amely intelligenciahányadossal az emberiség csupán két százaléka rendelkezik. A látványos és izgalmas élő versenyen dől el, ki az a fiú és lány, akik a legintelligensebbek közül is kiemelkednek, és megnyerik a Diákhitel Központ értékes fődíjait. 

Az idei versenyt közösségi kampány egészíti ki: a felhasználók ún. online „szabadulós játékban” mérhetik össze találékonyságukat és logikai képességüket. A játékosok között hetente társasjátékcsomagot sorsol ki az MFB csoporthoz tartozó Diákhitel Központ.

A tartalmas versenyen való részvételre buzdít a 2014-es játék háziasszonya, Trokán Nóra színésznő is. „Bizonyos kor után mindenkit érdekel, hogy milyen magas lehet az IQ-szintje. Napokon belül magam is megírom a tesztet, és megígérhetem, hogy nem fogom szégyellni az eredményt. Sőt még az is megtörténhet, hogy büszke leszek rá. Akinek van bátorsága, tartson velem, a tesztnek nincs buktatója, az első fordulóban név nélküli a tesztírás!”

A tavalyi Nagy Diák IQ-teszt versenyen a lányok között az akkor 18 éves Tóth Emese, a budapesti Semmelweis Egyetem elsőéves orvostanhallgatója lett a legintelligensebb fiatal. A Nagy Diák IQ-teszt legintelligensebb fiú versenyzője címet a soproni Kóczán Gergely nyerte el, aki a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem harmadéves építészmérnök hallgatója volt. A Nagy Diák IQ teszt elérhető: a www.nagydiakiqteszt.hu oldalon. 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com