Pin It

A Méliusz Juhász Péter Könyvtár "Elmondom hát mindenkinek" címmel diákkonferenciát rendez. A természettudományos szekciót felső tagozatos diákoknak, középiskolásoknak, gimnazista tanulóknak hirdetjük meg, amelyre 2014. november 10-én hétfőn, 15 órától kerül sor a Benedek Elek Könyvtárban (Debrecen, Piac u. 68.).

A zsűri ajánlásával lehetőség nyílik a Kockafeszten való részvételre a Kölcsey Központban 2014. november 22-én.

A konferencia témája: Felfedezem a nagyvilágot!

Gondolatébresztők:
1. Gépek és robotok
2. Találmányok
3. Matematika a természetben
4. Élhető bolygó(k)
5. Herman Ottó a madarak atyja

A konferencia célja, hogy a fiatalok lehetőséget kapjanak számukra idegen közegben bemutatni kedvenc kutatási területüket, témájukat, érdeklődésüket, amely a természettudományokkal kapcsolatos. Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy megismerkedjenek a konferencia környezetével, lényegével. 

A résztvevőktől 5-10 perces előadást várunk, ez maximum 4 gépelt oldal, Arial betűtípussal, 12-es betűméretben, 1,5 sorközzel. A prezentációt elkészíthetik: Microsoft Office (csak ppt kiterjesztéssel), OpenOffice programmal vagy Prezivel.
A regisztráció díjtalan.

A részvétel feltételei:
• Jelentkezési határidő: 2013. október 31.
Jelentkezni személyesen a Benedek Elek Könyvtárban, telefonon (52/502-431) vagy elektronikus levélben (benedek@meliusz.hu) lehet.
• Jelentkezéskor kérjük megadni a diák nevét, iskoláját, osztályát, saját vagy szülő e-mail-címét, telefonszámát, felkészítő tanára nevét, elérhetőségét.
• Az előadók számára a konferencia teljes időtartamára kötelező a részvétel.
• Az előadás teljes szövegét és a prezentációt november 5-ig kérjük leadni elektronikus formában ugyanott vagy e-mailben: benedek@meliusz.hu 

Érdeklődni személyesen vagy telefonon a Benedek Elek Könyvtárban lehet: 4024 Debrecen, Piac u. 68.; 52/502-431. 


Méliusz Benedek Elek Könyvtára
4024 Debrecen, Piac u. 68.
Tel.: 06-52/502-431
E-mail: benedek@meliusz.hu
Web: www.dbvk.hu/benedek

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com