Pin It

Kbjh

Magyar újságíró-szakos hallgató nyerte el a brit Sky News hírcsatorna ösztöníját 2015-ben. Eddig csak brit egyetemisták kapták meg ezt az elismerést.

Kosztolányi Boglárka, a Kenti Egyetem Újságíró szakának hallgatója (University of Kent’s Centre for Journalism, UK) nyerte a Sky News hírcsatorna Bob Friend Memorial ösztöndíját - amit a szakma a legrangosabb újságíró-ösztöndíjak közt tart számon. Az ösztöndíj névadója, a 2008-ban elhunyt hírszerkesztő-tudósító Bob Friend a brit televíziózás legendás alakja volt: öt évtizeden keresztül tudósította a nézőket, a legfontosabb hírműsorokat vezette.

A díj jelentőségét mutatja, hogy eddig csak brit egyetemistáknak ítélték oda.

Kosztolányi Boglárka újságíró-hallgató 2014-ben, középiskolai tanulmányai mellett végzett a budapesti Engame Akadémián, érettségi után felvételt nyert a Kenti Egyetem Újságíró szakára. A most elnyert ösztöndíjjal lehetősége lesz bekapcsolódni a globális televíziós piac meghatározó hírcsatornája, a Sky News szerkesztőségének életébe. A gyakorlati hely mellett 3500 font (1,5 millió forint) pénzjutalomban is részesül. 


Az Engame Akadémiáról

Az Engame Akadémia 2006 óta tehetséggondozó és pályaorientációs központként támogatja magyar diákok külföldi továbbtanulását. Tavaly több, mint 100 diákjuk nyert felvételt neves külföldi egyetemekre, felvételi arányuk 100%.

Interjú Kosztolányi Boglárkával az Engame Akadémia honlapján: http://www.engame.hu/blog/309-ram-nagyon-igaz-volt-hogy-otthon-csak-almodni-mertem 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com