Pin It

Gyogytesi

Első alkalommal rendezi meg a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat 2015. március 25-én a gyógytestnevelés napját. A rendezvény célja, hogy az egész fővárosban a szülők, pedagógusok és szakemberek figyelmét e szakterület felé irányítsa.

A főváros minden kerületében előadásokkal, konzultációkkal, bemutatókkal várják az érdeklődőket tagintézményeink – mondta Mosányi Emőke, a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat főigazgatója. A gyógytestnevelés feladata a tanulók speciális egészségügyi célú testnevelési foglalkoztatása orvosi beutalás alapján: korrigál, ha szükséges, erősít, ahol gyengeséget tapasztal, növeli az alkalmazkodó képességet. A problémák megelőzhetőek, javíthatóak, sőt kiküszöbölhetőek. A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatban évente több ezer tanulóval foglalkoznak gyógytestnevelők változatos, gyermekbarát módszerekkel. A leggyakoribb jelzés a tartás javítására, a gerincferdülésre, a lábboltozat rendellenességeinek javítására érkezik az intézményhez. Az igény gyógytestnevelésre évről évre egyre nagyobb, amit igyekszünk kielégíteni. 

Intézményünk a gyógytestnevelés napjának megrendezésével hagyományt kíván teremteni – nyilatkozta a főigazgató asszony – célunk, hogy a jelen tanulói a jövő felnőttjeiként egészségük megőrzését előtérbe helyezzék, felkeltsük a sportolás és az egészséges életmód iránti igényt.

A programjainkról részletes programfüzet a http://fpsz.hu/gyogytestneveles-napja-a-fovarosi-pedagogiai-szakszolgalatban-programfuzet/ honlapon található. 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com