Pin It

Csicseri S Bors

Kedv, remények, trillák címmel 2015 elején a Debreceni Művelődési Központ és a Debreceni Zenész Klub pályázatot hirdetett közismert magyar költők verseinek megzenésítésére. A jelentkezési határidő végéig 14 előadó érkezett, melyből – két visszalépő miatt – 12-en mutathatták meg magukat a döntőben, amelyet április 10-én, a Költészet Napja előestéjén szerveztünk meg a Debreceni Művelődési Központ Pódiumtermében.

A színvonalas este a zsűri tagjainak bemutatásával indult. Az ismert személyekből 4 tudott megjelenni, Lukács Lászlót, a Tankcsapda frontemberét elszólították kötelességei, de szavazatát előzetesen elküldte. A zsűriben helyet foglalt Jantyik Zsolt, a Debreceni Művelődési Központ igazgatója; Dánielfy Zsolt színművész; Szénási Miklós, a Dehír.hu főszerkesztője, író, popzenész és Pércsi Sándor zenész (Ölveti Blues Band). 

Zsri

A produkciók nagyon változatosak és igényesek voltak. Hallhattunk zenekarokat, triókat, duókat és egyéni fellépőket is. 

Elsőként a Senzus Zenekar előadását láthattuk, majd őt követte a hajdúnánási Szatmári Antal gitárszólójával, Herczegfalvi Zsanett zongora előadásával és Suba Sándor a derecskei zeneiskolásokkal. 

Sensus Zenekar

Szatmri Antal

A második etapban Molnár Jenő gitár játékát, Éles Gina zongora előadását, a Csicseri és Borsó páros produkcióját, illetve Faragó Dániel és Sas Nelli párosát hallgathattuk meg.

Les Gina

Csicseri S Bors

Az utolsó blokkban a püspökladányi Fand F trió mutatkozott be újszerű előadásával, majd Jákób Anna gitározott és énekelt, akit Szabó András követett, végül a Borics Péter duó zárta az estét.

Fund F Tri

A díjazást illetően nehéz helyzetben volt a zsűri, nehéz volt választani a színvonalas és felkészült előadások közül, ezért az utolsó pillanatban új kategóriák is születtek. A zsűri különdíját nyerte el a Sensus Zenekar, a Csicseri és Borsó formáció, valamint Jákób Anna nagyszerű teljesítményéért.

A legjobb zeneszerzőnek járó díjat Szatmári Antal vehette át, a legjobb hangszerelő Suba Sándor és társulata lett, a legjobb előadó és legjobb énekhang díját Éles Gina vehette át.

Az előadásokat követően a közönség is szavazhatott, melynek eredményeként a Borics Péter duó vehette át a Közönségdíjat.


Debreceni Művelődési Központ
4024 Debrecen, Kossuth u. 1.
www.debrecenimuvkozpont.hu

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com