Pin It

Ter3

Újra nagy sikerrel zárt az idei ÉTER Plusz Tehetségkutató Fesztivál. Fantasztikus hangulat, kiváló zenekarok, remek dalok, exkluzív környezet. Ez jellemezte az idei ÉTER Plusz Tehetségkutató Fesztivált!És zene, zene, zene minden mennyiségben. 2015. május 28-30 között a zenéé volt a főszerep. Az idei győztes pedig a: SoulSurge!

Stay down! A lágy akkordok közé beosonnaka funky-s ritmusok, egy jó adottságokkal megáldott fekete hang. 5 fiatal, aki magával ragadta a zsűrit. Ez a SoulSurge, az idei ÉTER Plusz nyertese.A csapat továbbjutott aSziget FestivalOfficial tehetségkutatójára, fellépési lehetőséget nyert a VOLT fesztiválon, valamint stúdiófotózással egybekötött címlap sztoritnyert az &U Magazin jóvoltából. Azonban a többiek sem csüggedtek.

Az Afrodzaqm zenekar fellépési lehetőséget nyert Sziget Fesztivál VOLT Fesztivál Official teraszára.A Phrenia, AWS, Aylen's Fall zenekar fellépési lehetőséget nyert az A38 színpadára.A Phrenia zenekar megméretheti magát a Hangfoglalón az 1 millió Ft-os fődíjért.A Time Wont Stop Full HD videoklipet kapott.
Az ÉTER Plusz 18 döntős zenekara elkápráztatta a Zsűri tagjait, akik sokszor állva figyelték a feltörekvő zenekarok produkcióit. A legkülönbözőbb stílusok legkülönbözőbb akkordjai gördültek le hétvégénaz ÉTER Plusz nagyszínpadárólpop-rock-alternatív és egyéb kategóriákban. Péntek délben a húrok közé csapott a 18 döntős zenekar.A szerencsét próbáló királyfik először sorszámot húztak egy kalapból és sorsa- vetette megkezdődött a tehetségkutató.A színpad fémes oszlopai között pörögtek a gitárok, a dobverők és a cinek. Megteltek a világot jelentő deszkák. Gitárok, dob, dalok. Figyelő zsűri és kiváló zenekarok, akik jutalmul tanácsokat kaptak a legjobbaktól.A zsűriben ott volt:Nagy Gábor "NG" a zsűri elnöke, aWisdom, NG's,Candlelight énekese, dalszerző, énektanár, Újfalusi Gábor a Hangfoglaló Magyar Közművelődési Intézet Programigazgatója, Temesi Berci az RTL Klub zenei rendezője, Oláh Szabolcs, Dalszerző-szövegíró, producer, előadó, Tadeusz Rieckmann aDalriada dobosa, vokalistája, a Sunwharf énekese, Nagy Nono Norbert zenész, gitár tanár, Shamanize Records kiadó művészeti vezetője.

Dj Nyertes

A fesztiválozók a pázsiton ücsörögtek a színpad előtt. Kockásingek, színes pólók, tornacipők lepték el a friss zöld pázsitot. Fiatalok jöttek, mentek,szelfiztek. Benépesült a lösz falas Bolyki-völgy. Igazi fesztivál hangulat tombolt odakinn.

Miközben a tehetségkutató színpadán egymást követték a jobbnál jobb stílusok és zenekarok, benn a Bolyki Borbár zárt ajtói mögött komoly szakmai munkának adott otthon.A pénteken megrendezett ÉTER Workshopon előadást tartott Doncsev András, az NKAalelnöke és KrucsainéHerter Anikó, az NKA Igazgatósága főigazgatója, Balázs Mihály a FatalError zenekarképviselője.A feltörekvő tehetségek részletes információkat kaptak a Nemzeti Kulturális Alap által nyújtott támogatásokról, a pályázati rendszerről, illetve részletes beszámolót hallhattak az aktuális pályázati felhívásokról. Az ÉTER Plusz eseményei közül nem hiányozhatott a Cseh Tamás Program kerekasztal beszélgetése sem. A feltörekvő zenészek megismerhettéka Cseh Tamás Program működését és a pályázás mikéntjét. A Program – kerekasztal beszélgetését Bajnai Zsolt, az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégium vezetője moderálta. A workshopon az is kiderült, milyen tehetségkutatókra érdemes jelentkezni, hogyan viselkedjen a zenész a színpadon, valamint az is, mi kell a befutáshoz?

10462936 749323261845814 4151448055099259068 N

Az Aylen's Fall zenekarbasszusgitárosaOsváth Lajos egy hírportálon így nyilatkozott az ÉTER Pluszról:„Szuper volt a környezet és a légkör is, nem volt érezhető a versengés. Új barátságok születtek és együtt tudtunk örülni egymás sikereinek. Sokkal inkább fesztiválhangulat volt, mintsem tehetségkutatós, szóval, nagyon jól éreztük magunkat.” 

Ne feledkezzünk meg a Dj-kről sem. A löszfalak előtti kis udvarban Fantasztikus hangulat alakult ki, a közönség állva tapsolt. A DJ Aréna győztese Endavelett Egerből, aki lehetőséget kapott a Balaton Sound Fesztiválon, valamint dj szövetségi tagságot nyert. Gratulálunk a nyerteseknek!

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com