Pin It

Due Nagyi

Közlekedésbiztonsági pályázatot hirdetett fiataloknak a DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB. A „Tedd láthatóvá a nagyit!” című pályázatra október 15-ig olyan kreatív vagy vicces fotókkal, videókkal lehet nevezni, amelyeken a nagymama illetve más felnőtt családtag gyalog vagy kerékpárral, de mindenképpen biztonságosan közlekedik.

A szülők és nagyszülők biztonságos gyalogos- és kerékpáros közlekedését bemutató és elősegítő fotó- és videópályázatot hirdetett a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB). A gyerekeket arra kérik, hogy öltöztessétek fel a felnőtt családtagjaikat úgy, hogy láthatóak, feltűnőek legyenek az utakon, és készítsenek róluk egy fotót. Ha a fénykép vicces, egyedi ötleten alapul és kreatív megoldással él, úgy nagy eséllyel indul az egyik értékes nyereményért a fotó kategóriában.

A Tedd láthatóvá a nagyit! videópályázatra 1-2 perces kisfilmeket várnak arról, hogyan közlekedik a nagyi – vagy bármelyik felnőtt családtag – a láthatósági eszközökkel, például láthatósági mellényben, villogó karpánttal, lámpákkal vagy akár egy neon színű ruhadarabban. Az elkészült videót a pályázóknak fel kell tölteniük a YouTube-ra, és a linkkel tudnak nevezni a versenybe.

A legjobb, legkreatívabb fotók és videók alkotói értékes nyereményeket kapnak, egyebek mellett csoportos gokartozást, egy szuper kerékpárt vagy ajándékcsomagot. A Tedd láthatóvá a nagyit! pályázatra 12 és 22 év közötti fiatalok jelentkezhetnek október 15-ig. A pályaműveket mindkét kategóriában háromtagú szakmai zsűri bírálja el. A fotós zsűri elnöke Sóki Tamás, az MTI fotóriportere, míg a videós zsűrit Kruzslicz Dávid, az RTL Híradó szerkesztője vezeti. A pályaműveket a közönség is elbírálja. A beérkező fotókra, videókra az interneten, a Facebook közösségi oldalon is szavazhatnak az érdeklődők, és a legnépszerűbb kapja a közönségdíjat. A Tedd láthatóvá a nagyit! legjobb pályaművei elnyerik a lehetőséget, hogy az ORFK-OBB közlekedésbiztonsági kampányában szerepeljenek.

A fotókat és videókat elektronikus formában október 15-ig várja a DUE erre a célra kialakított pályázati felületén: http://www.due.hu/palyazat/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com