Pin It

Zumba1

Elindult a Zumba-mozgalom! A fiatalok mozgásszegény életmódjának javítására, a sport megszerettetésére a Krefiti.Hu kreatív ifjúsági magazin és a ZumbaCentrum oktatói, Szabó Roxána és Vadon Barnabás különleges programot indított.

Mint ahogyan március 1-én a Lánchíd rádióban meghirdetésre került, az ország legképzettebb oktatói az iskolások részére ingyenes órákat tartanak. 45 percben kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akár több osztálynak, több turnusban is zajlanak a Zumba-órák, igénytől függően.

A Zumba a latin-amerikai táncritmusok és az aerobic ötvözete. Könnyen követhető, a teljes testet átmozgató, hatékony, mégis szórakoztató, jókedvre hangoló mozgásforma. Nem szükséges semmiféle előképzettség, tánctudás vagy kondíció – bárki könnyedén végezheti, és az oktatók kifejezetten a gyermekek, a fiatalok számára készítettek egyedi edzésprogramot.

Az ingyenes órákat akár a testnevelési órák színesítésére, akár külön rendezvényként vehetik igénybe az iskolák.

A Zumba-mozgalom a fővárosból indul - jelentkezni lehet a programszervezőnél, a Highclass Kft.-nél www.highclass.hu, a Zumbacentrum-nál www.zumbacentrum.hu, illetve a Krefiti.Hu elérhetőségein.

Az órákról hamarosan felvételeket teszünk közzé.

Hozzászólások   

0 #2 krefiti 2011-04-04 10:50
Küldtünk egy levelet a felhasználói e-mail-címre, reméljük, megérkezett :-)
Idézet
0 #1 Pappné Székely Tamar 2011-04-01 09:14
Sziasztok!

Nekem nagyon tetszik a Zumba, és szeretnénk megszervezni a munkahelyünkön Hétfőn és Szerdán délután egy egy zumba órát.
Nem tudtok egy oktatót aki kijönne helyszínre és tartana órákat?
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com