Pin It

A budapesti West Balkánban, az év elején történt tragédia óta folyamatos vita tárgyát képezik a tizennyolc éven aluliak szórakozási szokásai, illetve az, hogy egyáltalán van-e bármi keresni valójuk az éjszakai életben.

A felvetődő kérdésekre választ keresve a tinik népszerű szabadtéri szórakozóhelye, a Petőfi-híd budai hídfőjénél található Zöld Pardon február 2-ára „Rendhagyó szülői értekezletet” hirdetett meg. A megjelent szervezők, biztonsági szakértők és szülők azt vitatták meg, hogyan óvhatnák meg a fiatalokat a veszélyes helyzetektől anélkül, hogy a szabadságérzetüket korlátoznák, miközben ráébrednének önmagukkal, társaikkal, környezetükkel szembeni felelősségükre is. Egy lehetséges és bevált módszerként a ZP újra bemutatta 2008 óta működő ZöldKártya-rendszerét, amely alapvetően a szülő, a kamasz és a szórakozóhely közötti kölcsönös bizalomra épít. (Tamus Tünde)

A teljes írás a digitális, lapozható Mentor Magazin 2011. februári számában olvasható: www.mentormagazin.hu (A magazin a címlapra kattintva válik megnyithatóvá, az oldalakba klikkelve pedig a szöveg felnagyíthatóvá, jól olvashatóvá.)

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com