Pin It

Elte

Az ELTE Eötvös Collegiuma 2016. január 25–29. között ismét megszervezi Tehetségtáborát, ahová újra várják a végzős, érettségi előtt álló diákokat. A rendezvény célja, hogy a tehetségüket már bizonyított diákokat megnyerjék a tudomány számára.

Az ELTE Eötvös József Collegium januárban összetett szakmai és szabadidős program keretében évről évre olyan érettségi előtt álló középiskolás diákokat hív meg egyhetes „táborozásra”, akik az OKTV-n és egyéb szakirányú versenyeken kiemelkedő helyezést értek el, illetve akiket a szakok szerint szerveződő tanári egyesületek és tanár kollégák ajánlanak. A rendezvény célja, hogy a tehetségüket már bizonyított diákokat megnyerjék a tudomány számára, valamint biztosítsák az ELTE és az Eötvös Collegium tagsága számára a színvonalas utánpótlást.

Az Eötvös Collegium műhelyeinek megfelelő 17 szakterületen (angol nyelv, biológia, fizika, földrajz, francia nyelv, informatika, kémia, latin nyelv, magyar nyelv- és irodalom, matematika, német nyelv, olasz nyelv orosz nyelv, spanyol nyelv, történelem) közel 50 középiskolás diák táboroztatása valósulhat meg minden évben. A tábor folyamán a diákok az Egyetem neves kutatóitól, többek között Ritoók Zsigmond, Keszthelyi Lajos, Hudecz Ferenc és Kiss Jenő akadémikusoktól hallgathatnak előadásokat, valamint szakonként kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt. A rendezvény nyitó napján a résztvevőket Orosz Éva oktatási rektorhelyettes, valamint Borhy László akadémikus, a BTK dékánja köszönti. A szakmai programokon túl a táborozóknak különböző kulturális programokat is szerveznek a „Hannibal ante portas – Hannibal azelőtt portás volt” mottójú rendezvénysorozaton.

Időpont: 2016. január 25–29.
Helyszín: ELTE Eötvös Collegium (1118 Budapest, Ménesi út 11–13.)

Bővebb információ: ELTE Eötvös Collegium 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com