Pin It

Due160315

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2016-ban is keresi a jövő legígéretesebb médiamunkásait. A 26. DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra általános és középiskolások, valamint felsőoktatásban tanuló fiatalok jelentkezhetnek 6 + 1 kategóriában. A nyertesek a májusi Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon összesen több mint kétmillió forint értékben kapnak díjakat.

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület idén 6+1 kategóriában várja a pályaműveket a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra. Keresik az év diákújságíróját, az év diákrádiósát és diákrádióját, az év diák videóújságíróját, az év diáklapját, az év diákfotósát és az év online diákmédiumát. A hetedik kategóriában az év mentorát is keresik, vagyis azt a pedagógust, aki a növendékei szerint kiemelkedően segíti a diákújságírók munkáját. A jelentkezési feltételekről részletesen a www.due.hu honlapon lehet tájékozódni.

A pályázaton bármelyik iskolatípus tanulói és szerkesztőségei indulhatnak, a részvételi korhatár 25 év. A pályaműveket minden kategórián belül három korcsoportban értékelik: általános iskola, középiskola és felsőoktatás. Pályázni kizárólag saját munkával lehet. A 26. DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra csak elektronikusan lehet beadni a pályamunkákat a www.due.hu/palyazat oldalon. A pályázathoz szükséges adatok megadásán kívül fel kell tölteni a pályamunkákat - kivéve a diáklapok esetében, amelyeket postai úton várnak-, illetve egy rövid szöveges bemutatkozást kell mellékelni. A meghosszabbított beküldési határidő 2016. március 31.

A győztesek meghívást kapnak a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, amelyet május 27-én rendeznek Budapesten, a Várkert Bazárban. A nagyszabású, egésznapos eseményen adják át a díjakat összesen több mint 2 millió forint értékben. Emellett a díjazottak kedvezményes részvételi lehetőséget nyernek Magyarország legjobb médiatáborába és leghatékonyabb gyakorlati médiaképzésére, a DUE Médiahálózat júliusi Médiatáborába. A nyertes munkákból a DUE Tallózó című lap 2016. május-júniusi számában, valamint DUE honlapján válogatást közölnek majd.

Bővebben:
www.due.hu
www.due.hu/palyazat
https://www.facebook.com/DUEmediahalozat/

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com