Pin It

Due161428

A DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület idén új helyszínen, a Várkert Bazárban rendezi meg a 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. A május 27-i eseményen díjazzák a legtehetségesebb diákújságírókat, az egésznapos fesztivál látogatói pedig szakmai és szórakoztató programokon vehetnek részt, találkozhatnak az RTL Klub híradósaival, Hajdú B. Istvánnal és sportriporter kollégáival, Gönczi Gábor műsorvezetővel, a Vígszínház művészeivel, valamint Agárdi Szilviával és a Balkan Fanatik zenekarral.

Az ország minden részéből várja a látogatókat a DUE Médiahálózat, a diákújságíró egyesület 2016. május 27-én az immár 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Az egésznapos rendezvény nyolc év után új helyszínre, a budai Várkert Bazárba költözik, amelynek mintegy 1800 négyzetméteres multifunkciós rendezvényterme a korábbiaknál is több, látványosabb szakmai és szórakoztató programra ad lehetőséget. A felújított épületkomplexumot a fesztivál ideje alatt vezetett sétákon mutatják be az érdeklődőknek.

A DUE Médiahálózat a hagyományokhoz híven idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon díjazza a legtehetségesebb diákújságírókat, fotósokat, rádiósokat, videósokat az általános és középiskolás, illetve a felsőoktatásban tanuló korosztályból. Az idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázatra, a Hipersuli – a jövő sulija, a Versenytársak és az Ifjúsági Sajtódíj pályázatokra több mint ezer pályamű érkezett be. A győztesek kétmillió forint összértékben kapnak díjakat. 

Due161428

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál programjában a korábbi évekhez hasonlóan a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vesz. A látogatókat idén az Internet Hotline jogsegély szolgáltatásának operátorai várják, akik az internet kockázataira, veszélyeire figyelmeztetnek. A Telenor standjánál izgalmas AR (kiterjesztett valóság) -játékkal várják az érdeklődőket, akik a Hipersuli pályán próbára tehetik okostelefonjukat is. Hogy hogyan segítik az okoseszközök a tanulást, azt az NKA könyvkuckójában próbálhatják ki az ifjú újságírók. Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság pódiumán közlekedésbiztonsági játékokkal és szimulátorokkal tehetik próbára magukat a résztvevők.

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendégei lesznek az RTL Klub híradósai, Erős Antónia és Szellő István, az újonnan a TV2-höz igazolt Gönczi Gábor, valamint a foci EB-t és az olimpiát közvetítő sportújságírók, akiket munkájukról és a tévés kulisszatitkokról is lehet kérdezni. A látogatók megismerhetnek néhány fiatal bloggert és youtubbert is, akik óriási népszerűségnek örvendenek a világhálón, és ugyancsak személyesen válaszol a kérdésekre a Vígszínház négy művésze, Hegyi Barbara, Járó Zsuzsa, Kerekes József és Szilágyi Csenge. Az egésznapos programban a színpadon folyamatosak lesznek a szórakoztató produkciók. Bemutatkoznak például a Kutyával Egy Mosolyért Alapítvány négylábú tagjai, fellépnek táncosok és tűzzsonglőrök, valamint koncertet ad Agárdi Szilvia és a Balkan Fanatik zenekar. A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra május 1-jéig lehet kedvezményes belépőjegyet váltani.

Információk és jegyvásárlás:
http://www.due.hu/esemeny/210/23-orszagos-ifjusagi-sajtofesztival
https://www.facebook.com/events/1697994467114339/?active_tab=posts

Ízelítő a tavalyi Országos Ifjúsági Sajtófesztivál hangulatából:

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com