Pin It

VvKerekes Levente  A Legjobb Nekhang

A Debreceni Művelődési Központ idén harmadik alkalommal hirdette meg a „Kedv, remények, trillák…” című versmegzenésítési pályázatát, ebben az évben partnerük a Kortárs Könnyűzenei Egyesület volt.

A 2017. évi „Kedv, remények, trillák…” - versmegzenésítési pályázat felhívása az előző évhez hasonlóan Békés, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megye területén lett meghirdetve. A pályázatok beérkezését követően a nyilvános döntőt 2017. április 7-én, pénteken, 17 órától rendezték meg a Debreceni Művelődési Központ Belvárosi Közösségi Házának Pódiumtermében 10 fellépő szólista, zenei formáció részvételével.

VvKrmvirg Egyttes  Legjobb Hangszerel

A rendezvényt Porkoláb Gyöngyi, az EKF Debrecen 2023 operatív igazgatója nyitotta meg.

A szakmai zsűri az előző évekhez hasonlóan 5 főből állt, a zsűri elnöke Bajnai Zsolt, az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának vezetője volt.

A zsűritagok között visszatérőként helyet kapott Andrásik Remo, a Hangszeresek Országos Szövetségének főtitkára; Jantyik Zsolt, a Debreceni Művelődési Központ igazgatója; Pércsi Sándor, a Kortárs Könnyűzenei Egyesület elnöke, zenész, valamint új zsűritagként Süli András, a Debreceni Campus Közhasznú Nonprofit Kft. programigazgatója.

VvA Rendezvnyt Porkolb Gyngyi Az EKF Debrecen 2023 Plyzat Operatv Igazgatja Nyitotta Meg

A rendezvényen minden fellépő két versmegzenésítést mutatott be a közönségnek és a zsűri tagjainak, melyekről a zsűri építő jellegű visszajelzést adott. A zsűri a számos nagyszerű és egyedi előadás közül négy kategóriában választotta ki a legjobb produkciókat.

VvNeSZdu  A Legjobb Zeneszerz

A Legjobb Énekhang kategóriában Kerekes Levente bizonyult a legsikeresebbnek, a Legjobb Hangszerelő díjat a Körömvirág együttes vehette át. A Legjobb Zeneszerző a NeSzduó lett, akik számos ajándék mellett lehetőséget kaptak arra, hogy megmutassák tehetségüket a Campus Fesztiválon is. Végül a negyedik kategóriában a Legjobb Arany János- versmegzenésítés díját a Vikár-kombó formáció vehette át, számukra Bajnai Zsolt külön díjként felajánlott egy fellépési lehetőséget az NKA Cseh Tamás Program Beszámoló című rendezvényén Budapesten a Várkert Bazárban tartandó Hangszert a Kézbe programsorozaton.

VvBalrl Bajnai Zsolt Andrsik Remo Prcsi Sndor Jantyik Zsolt  A Vikr Komb Tagja Tveszi A Legjobb Arany Jnos Versmegzenstsrt Jr Djat

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com