Pin It

Ngysz1A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) szervezésében idén is 10 helyszínre látogat el az ingyenes fogorvosi szűrést végző OTP Fogászati busz.
Az autóbuszban kialakított mozgó fogászati rendelővel a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat célja, hogy olyan gyermekközösségek számára biztosítson komplex fogászati szűrést és/vagy ellátást térítésmentesen, akiknek fogászati kezelése valamely okból nehezen, egyáltalán nem, vagy csak részlegesen megoldott.

Az egészségügyi programsorozat további célja a gyerekek fogápolási és szájhigiéniés felvilágosítása, szaktanácsadása, és nem utolsó sorban a gyermekek fogorvostól, fogászati vizsgálattól való félelmének leküzdése, játékos módon.

A Roadshow idei első két helyszíne a május 27-i békéscsabai, majd a május 28-29-i, kétnapos ingyenes városligeti gyermeknapi rendezvény voltak, az OTP Kalandpark területén, ahol számtalan érdekes programmal, értékes ajándékokkal, arcfestéssel, kézműves foglalkozásokkal, izgalmas játékokkal várták az élményeket kedvelő gyermekeket és szüleiket.

Ngysz2

A busz szeptember végéig a következő helyszíneket látogatja meg. Az OTP Roadshow előtt és után a Fogorvosi busz Erdélyben szűri és kezeli a gyerekeket. 

 

Az OTP Roadshow időpontjai és helyszínei:

Június 4., (szombat) Budapest, OTP Családi Nap, Budapest Sportaréna
Június 6., (hétfő) Nyírbátor, Fáy András Sportnap
Június 7., (kedd) Jászberény, „Bank a Parkban” rendezvény, OTP Bank Fiók előtt,
Lehel vezér tér 28., 
Június 9., (csütörtök) Hencidai és Kismarjai Általános Iskola
Szeptember 3., (szombat) Salgótarján, tanévnyitó szeptember
Szeptember 22., (csütörtök) Pécs, Pécs Napok Örökség Fesztivál,
Szeptember 25., (vasárnap) Fót: Nemzetközi Díjlovas és Lovasterápiás Verseny, a
Gyermekmentő Szolgálat Fóti Lovasterápiás Központ
Vörösmarty tér 1. 
Szeptember–november Junior Általános Iskolák közötti verseny győztese

A rendezvényekhez kapcsolódó fogorvosi vizsgálaton lehetőség nyílik, hogy fogorvosaink szükség esetén felhívják a szülők figyelmét a további javasolt és szükséges kezelésre, beavatkozásra, ezzel is hozzájárulva a gyermekek egészségének megőrzéséhez.

Ngysz3

A Roadshow helyszínein arcfestők, kézművesek és animátorok ingyenes szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt

2010-ben a Roadshow ideje alatt közel 4100 általános iskolás és óvodás gyermek fogászati szűrése történt meg. A magyarországi és határon túli szűrés eredményei alátámasztották, hogy a felvilágosítás, a megelőzés és a játékos figyelemfelkeltés a fogápolásra, fogmosásra milyen fontos.

Az OTP Fogászati busz idén részt vett a Gyermekmentő Szolgálat májusi erdélyi gyógyító körútján, – május 7. és 15. között –, ahol a busz szűrővizsgálatot és kezelést biztosított Csíkszentdomokoson kizárólag a rászoruló iskolások részére.

A Gyermekmentő Szolgálat önkéntes orvosai és fogorvosai legközelebb 2011. október 8-án indulnak Erdélybe gyermekeket szűrni és gyógyítani.

A szervezők minden évben arra törekednek, hogy minél több gyermek és szülő figyelmét hívják fel a helyes fogápolásra. A Gyermekmentő Szolgálat és az OTP Bank azt reméli, hogy 2011-ben is legalább annyi sikeres fogászati szűrést fognak végezni, mint a korábbi években.

A Roadshow ideje alatt minden érdeklődőt szeretettel várunk a programokra!

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com