Pin It

Két résztvevőt, egy grafikus/festő és egy rézfúvós hangszeren játszó 16-30 év közötti fiatalt keresünk egy zenei és képzőművészeti témájú szlovák-magyar ifjúsági cserére Besztercebányára szeptember 26-i kezdéssel.

Kottaolvasás, zenekari gyakorlat és kommunikációs szintű angol nyelvtudás a jelentkezés feltétele.

Határidő: szeptember 24.

A program egy október másodikáig tartó művészeti műhelymunkát és egy hatodikán záruló négy napos, szlovák-magyar turnét foglal magában Besztercebánya, Losonc, Salgótarján és Budapest állomásokkal. A zenészek a turné végéig maradnak a társasággal, a grafikusok a műhelymunka végeztével hazatérnek, de az alkotásaikat az érintett városokban kiállítják.

Pályázati forrásból az utazás 70%-át térítik a szervezők, a szállást, étkezést, valamint a program az alapanyagok a hangtechnika és a kétnyelvű (szlovák-magyar) facilitátor költségeit teljes mértékben fedezi a költségvetés.

Felhívás: http://cseresznyezunk.blogspot.com/2011/08/connectors-szlovak-magyar-zenei.html

További információ és jelentkezés az iroda e-mail címén és telefonszámán kérhető, vagy személyesen Kocsis Pétertől a kocsis.peter@mailbox.hu címen.

 

Cseresznye Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda
Cseresznye Youth Information Point and Support Centre
1075 Budapest, Kazinczy u. 14.
iroda/office: 0036 13222 965
mobil: 0036 30 261 5114

http://ww.cseri.hu      http://twitter.com/csericsirip

 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com