Pin It

A Szemem Fénye Alapítvány 2011. november 25-én első ízben tartja meg az Öltözz Pirosba! elnevezésű, vidám hangulatú, csapatépítő jellegű akcióját.

Az Öltözz Pirosba! rendezvényen való részvételre főleg közösségek, pl. munkahelyi-, iskolai-, vallási-, sportolói-, vagy baráti körök tagjait agitáljuk, hogy ezen a napon legalább egy piros ruhadarab, kiegészítő viselésével fejezzék ki együttérzésüket a pécsi Dóri és a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Házakban ellátott gyógyíthatatlan beteg gyermekek és családjaik sorsa felé.

Sugározzanak feléjük szeretetet, vidámságot, életerőt!

Hogyan lesz ebből támogatás?

Az Öltözz Pirosba! akcióban részt vevők egy minimum 200 Ft-os felajánlással támogassák ezt a jó ügyet!

Jelöljenek ki egy megbízható csapattagot, aki összegyűjti a felajánlásokat - amely természetesen bármekkora lehet, de minimum személyenként 200 ft – és a program lezárásakor, de legkésőbb december 5-éig, utalják azt át nekünk. (Hagyunk egy hetet arra, hogy a közösségek helyi, spontán adományszervezéssel bővíthessék az összegyűlt támogatást.)

Gyűjteni a pénzt bármiben lehet, így befőttes üvegben, borítékban, cipős dobozban stb., a lényeg, hogy biztonságos helyen tárolják. Kérésre papírperselyt is adunk!

Fontos!

Az Öltözz Pirosba! program lényege, hogy az adományozás és a jó hangulat egyszerre legyen jelen a közösségekben, így arra kérünk mindenkit, jó minőségű digitális fényképeken örökítsék meg a vidám pillanatokat és a közösség megnevezésével, esetleg képaláírással, üzenettel küldjék el nekünk, hogy készülhessen belőlük egy képgaléria!

A Szemem Fénye Alapítvány arra törekszik, hogy Magyarország legnagyobb gyermekbeteg-szállító és gyermekmentő szervezeteként a koraszülöttektől az ifjúkorosztályt átölelő, orvosi ellátásra szoruló gyermekbetegek szállításában, esetlegesen mentésében nyújtson kiemelkedő minőségű és térítés mentes szolgáltatást. Vannak gyermekek, akiknek nem adatik meg a hosszú élet. Mi értük vagyunk, és azokért az emberekért, akik a legjobban szeretik őket.

Bővebb információ: www.szememfenye.hu illetve www.facebook.com/szememfenyealapitvany és www.mindennapi.hu

Bankszámlaszámunk az átutaláshoz:  50800111-11083762

Hozzászólások   

0 #2 háel 2011-12-07 09:46
Csináltatok képeket is? :-) Ide is küldhetnétek!!
Idézet
0 #1 juhaszvivien9810 2011-12-07 09:40
Nekünk az egész suli résztvett ;-)
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com