Pin It

Gyerekek és felnőttek egyaránt nevezhetnek az újonnan indult hazai és európai uniós szintű versenyre a Kiváló Online Gyermektartalom Díjért. Nevezni bármely típusú online tartalommal lehet: weboldalakkal, játékokkal, oktatási anyagokkal, videókkal stb.

Kik pályázhatnak?

A magyar versenyre két kategóriában  lehet nevezni:

 1. Felnőttek: ide értve a kereskedelmi-, állami- és civil szervezeteket, valamint a 18 év feletti felnőtt magánszemélyeket egyénileg vagy csoportosan
 2. Fiatalok: 12-17 év közötti fiatalok egyénileg vagy iskolai osztályokként, csoportokként

Milyen típusú tartalmakkal lehet nevezni a versenyre?

 • a 6-12 év közötti gyermek korosztálynak szóló online tartalmakkal, melyek a versenyre jelentkezés időpontjában már nyilvánosan elérhetőek az interneten,
 • minden típusú tartalom benyújtható: weboldalak, játékok, oktatási tartalmak, videók, multimédiás tartalmak, amennyiben ezek online hozzáférhetőek.

A verseny célkitűzése a gyermekeknek szóló online tartalmak bemutatása és értékelése, valamint olyan online tartalmak előállításának ösztönözése, amelyek a gyermekek javát szolgálják (oktatja őket, tájékoztatást nyújt számukra, fejleszti képzelőerejüket stb.).

A hazai előválogatót, a Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díj versenyt a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) felügyeli, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat támogatásával.

A Magyar Kiváló Online Gyermektartalom Díjra a nevezés határideje: 2011. január 17.

A díjkiosztó ünnepségre 2011. február 8-án kerül sor, a Safer Internet Day (Biztonságos Internet Nap) rendezvény keretében. Az európai verseny nyertesei 2011 júniusában vehetik át díjaikat.

A versenykiírásról, a szabályokról és a jelentkezés feltételeiről további információ a Saferinternet.hu és a Matisz weboldalakon található.

Hozzászólások   

0 #1 krefiti 2011-01-15 12:31
Meghosszabbították a nevezési határidőt: 2011. január 24.
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com