Pin It

GameA verseny lényege, hogy a Te csapatod gyűjtse be a legtöbb pontot! Különböző érdekes feladatokat kell megoldani/kidolgozni, közben temérdek pontot gyűjteni.
Itt, az interneten regisztrálva (http://jatsszma.udsz.hu/) kapjátok meg a feladatokat, majd a feladatok megfejtéseit is itt kell beadni.
A feladatok közt szerepelnek internetes fejtörők, keresztrejtvények, de kincskeresés, képes feladatok, interaktív mozgásos játékok, illetve egyéb feladatok is. A játék végén értékes ajándékok találnak gazdára! Már csak egy kérdés maradt: ki marad talpon, ki nyeri a "játsszmát"?"

Segítség a játékkal kapcsolatban

Elakadtatok? Segítségre lenne szükség? Esetleg hibás az egyik feladat, hibásan kaptatok pontot? Írjatok bátran a jatsszma@udsz.hu e-mail címre! Fontos, hogy írjátok le a csapatneveteket is, csak így tudunk hatékonyan segíteni!

"Játssz ma Újpesten!"

az ÚDSZ csapata 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com