Pin It

A www.csutkamano.hu internetes szórakoztató jellegű mese-zene-rajzfilm-interjú portál meghirdette az idei pályázatát A SZERETET NEM FOGY EL, BENNÜNK ÉL címmel.
Csutkamanó mesefiguránk, a portál névadója, mesekönyvünk főszereplője kinevezte az idei évet A SZERETET ÉVÉNEK.

A gazdasági problémák, az életvitelünk következményei, a negatív tulajdonságaink, az egészségügyi gondjaink, magánéletünkből fakadó feszültségeink mind-mind lecsapódnak a CSALÁDI ÉLETÜNKben.
Sokunkkal megesik, hogy állás nélkül marad, nem tudja fizetni a hiteleit, a napi kiadásait.
Sokunkkal megesik, hogy megbetegszik és a betegségtől való félelem és az ezzel járó megpróbáltatások felőrlik a lelkünket, mindennapjainkat.

E pályázat során mindenki – gyermek és felnőtt – kiöntheti a szívét és írhat, rajzolhat, véleményt adhat olyan témákról, amelyek a SZERETET bőségéről, hiányáról, lényegéről, varázsáról szólnak.
A lényeg: hogy az írás vagy a rajz, fotó kifejezzék a szeretetet, tehát a pályázandó anyag valamiképp tükrözze a pályázat címét.

3 kategóriában értékeljük a pályaműveket: gyerekkategória 6-12 éves korig, diák 13-18 éves korig, felnőtt kategória

Mivel lehet pályázni?

VERS, MESE, PRÓZA, INTERJÚ, RIPORT – saját alkotás legyen
RAJZ, FOTÓ – saját alkotás legyen

A pályázati anyagot legkésőbb 2012. Június 30-ig kell elküldeni a csutkamano@freemail.hu címre SZERETET jeligével. A pályázatban legyen feltüntetve a pályázó életkora, postacíme.

TÁRSRENDEZŐNK: Seholsziget ÉLMÉNYPARK (www.seszi.hu)

Pályázzatok már most! A legjobb pályaművek a SEHOLSZIGET ÉLMÉNYPARKban lesznek bemutatva egy TÁRLAT keretében, illetve díjazva lesznek SOK-SOK DÍJAT FELAJÁNLÓ PARTNERÜNK segítségével.

Várjuk műveiteket, gyerek vagy felnőtt , nosza!!! A szeretet bennünk van, adjunk teret az érzéseinknek! SZERETET NÉLKÜL NEM LEHET ÉLNI, tegyünk érte, hogy minél többen csatlakozzanak a témához.
Legyen ez az év valóban A SZERETET ÉVE.

Bővebb információ: www.csutkamano.hu
szerkesztők: Oros-Zalaba Zsuzsa író és Csapó Judit festőművész (csutkamano@freemail.hu)

Hozzászólások   

0 #1 B. Bálint 2012-01-30 19:26
Na, neki is kezdek :D
Idézet

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com