Pin It

SZERETED A DUNÁT? VAN ÖTLETED, TERVED, HOGYAN TUDNÁNK FELHÍVNI A DUNÁRA A FIGYELMET?
A Danube Flow célja, hogy márciustól októberig különböző akciókkal, eseményekkel, projektekkel közelebb vigyük az embereket a Dunához, ismerjék és használják a folyót, fedezzék fel a természet közelségét maguk mellett.
Tegyél hozzá idén Te is a Duna programjaihoz!

A jelentkezők javasolhatnak közösségi és családi programokat, vidám akciókat a folyópartra, forgathatnak klipet a Dunáról, tervezhetnek művészeti, köztéri alkotást, ruhakölteményt, mobil alkalmazást, Facebook játékot, installációt vagy akár egy Dunára írt operát is. A fantázia szabadon szárnyalhat, az egyetlen feltétel, hogy az ötlet középpontjában a Duna és környezete szerepeljen. Az egyéni jelentkezők, csoportok és szervezetek 2012. március 7-ig küldhetik be az elképzeléseiket. A pályázat összdíjazása egymillió forint, amiből a tervek szerint négy nyertest jutalmaznak. Az eredményhirdetés március 21-én, a Víz Világnapja előestéjén lesz.

Dunatan1

Indulhatsz önálló koncepcióval, de csatlakozhatsz a Nemzetközi Duna Naphoz és a Valyó által megvalósított Duna Tanösvény idei helyszíneihez is. Számos kapcsolódó projekthez, programhoz tudsz te is hozzátenni, ha indulsz az 1 millió Ft összdíjazású nyílt pályázaton. Ezekről a projektekről a találkozókon tájékozódhatsz.

MIVEL PÁLYÁZHATSZ?

VIDEÓ ­ INSTALLÁCIÓ ­ PERFORMANCE - GRAFIKA - PUBLIC ART

Akár egy klipet is forgatsz a Dunáról, vagy köztéri alkotást, ruha költeményt, játékot is tervezhetsz.
Persze ha egy mobil vagy Facebook alkalmazásban tudnád legjobban kibontakoztatni kreativitásodat, akkor is várjuk az ötleteidet. Jöhet egy installáció, de akár egy komplett Dunára írt opera is. Nem szeretnénk megkötni a fantáziád, a cél, hogy a középpontban a Duna és környezete legyen.

Dunatan2Dunatan3

Szakmai zsűri: Tihanyi Dominika (Újirány csoport), Bujdosó Attila (Kitchen Budapest, KÉK), Madarász Csaba (CEECN), Varga Dávid (Valyo), Buczkó Bence (Mindspace)

Küldd be a pályázatod 2012. március 7-­ig az info@mindspace.hu címre

Pályázathoz szükséges:
- ötleted leírását röviden, és vizuális tervét
- név, e-­mail cím, telefonszám
- becsült költségvetési terv
- blogod, portfoliód, ha van

Ha nem szeretnél pályázni, de érdekel a dolog, fontos neked az ügyünk, akkor lájkolj minket a facebookon és része lehetsz, hogy áramlik a Duna.

További részletek:
http://danubeflow.eu
http://mindspace.hu

Ha szeretnél bekapcsolódni a programokba, gyere és találkozz a csapattal: 2012. február 8­-án és 29-én este 7-­kor az Impró Kreatív Töltőállomáson (1066 Bubapest, Ó utca 4.). 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com