Pin It

File19Egyedülálló játékot indított a Facebook-on a Hajrá Peti! Alapítvány. Népszerű emberek személyes tárgyaikkal támogatják az akciót, amelynek célja, hogy az internetezők az adójuk 1 százalékával segítsék a szervezet munkáját. A játékosok Rudolf Péter jóvoltából megnyerhetik az Üvegtigris 2 című film csapóját vagy Geszti Péter sárga pólóját, amit a Rapülők koncertjein viselt.

Peti1Varga Peti másfél éves volt, amikor félrenyelt egy szőlőszemet, majdnem megfulladt, és öt percre a klinikai halál állapotába került. Az oxigénhiány miatt elveszítette látását, megbénult és agykárosodást szenvedett. A Hajrá Peti Alapítvány azért jött létre, hogy őt és a hozzá hasonló gyerekeket segítse a gyógyulásban.
- Peti folyamatosan külföldi kezelésekre jár, és rengeteget javult az állapota. Visszanyerte a látását, és már szellemileg is ott tart, ahol a saját korosztálya, a hatévesek. Az alapítvány segélykoncerteket szervez, és tavaly ismert magyar előadóművészek összefogásával egy klipet is készített Váltsd valóra! címmel. Eddig kilenc beteg gyereket segítettünk, és hamarosan további gyermekeket is pártfogásunkba veszünk. Az alapítvány pályázatot hirdetett, várjuk az agysérült gyerekek családjainak jelentkezését március 1-ig. A pályázatról a www.hajrapetialapitvany.com oldalon lehet több információt olvasni – mondta Nánási Péter, a Hajrá Peti Alapítvány elnöke.
A szervezet idén a Facebook oldalán indított játékkal szeretné felhívni a figyelmet a beteg gyerekekre, és arra buzdítani az internetezőket, hogy segítsék az alapítványt az adójuk 1 százalékával. Az ügyet ismert, sikeres művészek is felkarolták.
- Amikor megtudtam, hogy mivel foglalkozik a Hajrá Peti Alapítvány, egy percig sem gondolkodtam, hogy segítsek-e. Én szerencsés ember vagyok, mert az ünnepekkor sokan, nagyon sokan üljük körbe a családi asztalt, még a nagyszülők is ott vannak. És szerencsésnek érzem magam, ha a gyerekeimre nézek, vagy ha a munkámra gondolok. Szeretnék ebből a szerencséből valamit visszaadni – árulta el Rudolf Péter színművész, aki egy számára nagyon fontos tárgyat, az Üvegtigris 2 című film csapóját ajánlotta fel.

File18

- Peti kapcsán elgondolkodtam, hogy ha az én gyerekeimmel történne valami hasonló, biztosan jólesne, ha nekünk próbálnának segíteni. Olyan apróságokat ajánlok fel a nyereményjátékba, amelyek hozzám kötődnek. Remélem, ezzel segíthetek abban, hogy az alapítvány további forrásokhoz jusson – mondta Geszti Péter. A sokoldalú művész egy eredeti, dedikált Rapülők pólót ajánlott fel, amelyet annak idején ő viselt a koncerteken, továbbá egy Jazz+Az DVD-t és egy Gringo Star CD-t is adományozott.

File20

A nyereményjátékhoz lelkesen csatlakozott Gerendás Péter előadóművész, Váczi Eszter énekesnő és Boronkay Péter többszörös világ- és Európa-bajnok paratriatlonista is: az énekes egy dedikált Fender akusztikus gitárt, a művésznő egy dedikált CD-csomagot az eddig megjelent lemezeivel, a sportoló pedig egy Mountain Bike kerékpárt ajánlott fel. A játék 2012. május 18-ig tart.

File19

További részletek:
http://www.hajrapetialapitvany.com/?page=nyeremenyjatek
http://www.facebook.com/hajrapetialapitvany?sk=app_364765920201296
http://www.prgarden.hu/ 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

krefiti - 17:49

Lazítsatok egy kicsit Valentin-napon. :)

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com