Pin It

Számos megmozdulás, vírusvideó, Facebook-oldal és rengeteg jó, megvalósult ötlet után már közel 8000 taggal büszkélkedhet a Pécsi Tudományegyetem Alumni Szervezete, mely a világ különböző pontjain élő, itt végzett öregdiákokról sem feledkezett meg.

4kep Pecsetnelkul

A tavalyi év utolsó hónapjaiban zajló népszerűsítő és tagtoborzó kampány olyan kreatív ele-meket tartalmazott, melyeknek híre eljutott az alma matert rég elhagyókhoz is. A rengeteg elképzelés közül az egyik legmaradandóbb, a még most is készülő terjedési térkép volt, ami a „Merre járnak a pécsi diplomások?” kérdésre ad választ. Népszerűnek számított még az e-mail fiókról e-mail fiókra vándorló „elszúrt” diplomaosztós videó is, mely emlékeztette nézőjét arra, hogy valamikor ő is Magyarország első egyetemének padjait koptatta. Ezen kívül, lát-hattunk taláros diákokat vándorolni Pécs utcáin, és megjelent néhány fotó a Louvre vagy épp az Eiffel torony előtt álló emberekről, kezükben a „Pécsi Diploma – A közös nevező” feliratú táblával.

Terjedesi Terkep Pte Alumni

És mint a kép is mutatta, a közös nevező „csupán” a pécsi diploma, ami viszont elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a kampány a PTE Alumni Iroda (www.alumni.pte.hu) szervezésében sikeres legyen.

A projekt a TÁMOP 4.1.1-08/1-2009-0009 projekt keretein belül valósult meg.

 

Megtaláltuk a diplomaosztós videódat; kíváncsi vagy rá? Üdvözölni szeretnéd messze élő régi ismerőseidet, volt csoporttársaidat? Üzenj nekik egy különleges képeslapon keresztül!
http://www.alumni.pte.hu/alumni-interaktiv

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csemer Erika - 21:31

Vártam rád ahogy

la petit mort - 12:12

Üdv mindenkinek!

krefiti - 13:05

Instán is tudtok követni miket: https://www.instagram.com/krefitimagazin/

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Késő lesz...

  14.03.2018 00:00
  Nagyon jó, imádom! ❤
   
 • Erdő

  03.03.2018 15:21
  Szuper!!! ❤️
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com