Pin It

Húsvéti nyuszisimogató várja a családokat a Savoya Parkban április 2-től 15-ig. A bevásárlóközpontban kézműveskedni is lehet április 5-én és 6-án délután. A rendezvény ingyenes!

Minden kisgyerek szeretné, ha egy selymes bundájú nyuszikölyköt kapna Húsvétra. A szülők azonban nem szívesen vesznek élő állatot, mert néhány nap múlva megunja a gyerek, és az állat teherré válik. A felnőttek és csemetéik is elégedettek lehetnek, ha április első két hetében ellátogatnak a Savoya Parkba, ahol 16 nyuszi várja őket. Lesz köztük fehér, tarka, fekete, sőt, még kölyöknyuszi is érkezik. A tapsifüleseket ugyan nem lehet hazavinni, viszont szabad őket simogatni, dédelgetni. Az állatok a bevásárlóközpont közlekedő folyosóján kapnak helyet egy 14 négyzetméteres, körbekerített részen. A szülőknek érdemes fényképezőgépet is vinni, hogy megörökítsék a nyuszisimogatást. Hétköznap 12 órától 18.30-ig várják az állatok a gyerekeket, hétvégén pedig 10.30-tól 17.30-ig.

Április első hetében, csütörtökön és pénteken délután kézműveskedésre is lesz lehetőségük a gyerekeknek. A folyosón elhelyezett asztaloknál mindenféle húsvéti dísztárgyat lehet készíteni, például mosolygós bárányokat papírból és fakanálból, vagy a szivárvány színeiben pompázó papírvirágokat. Különleges húsvéti tojást is barkácsolhatnak a látogatók színes gombokból, és papírból tojástartót is készíthetnek hozzá. A kézműves foglalkozásokon szakemberek segítik az alkotó munkát. Mindenkit arra bátorítanak, hogy próbálják meg valamelyik vidám, színes tárgyat elkészíteni, hiszen nem kell hozzá különösebb kézügyesség, csak egy kis kitartás és vállalkozó kedv. Az elkészült remekmű még sokáig emlékeztet a vidám húsvéti ünnepekre.

További információ:
http://savoyapark.hu/
www.facebook.com/savoyapark
www.prgarden.hu 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

 Pengir Hird600x87

Üzenőfal

•L•U•N•A• - 13:12

Luna-VégtelenségTávolság, vész és kételyek.Istenem...Mond mit tegyek?Otthonom elvész, s lelkem meggyötörve,de menetelek egyenesen előre.(Saját vers. A többihez majd rakok ki linket. :D )

krefiti - 12:39

Elküldenéd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, vagy Facebookon üzenetben?

SzKriszta - 19:12

SZÖSSZENETMindentől rettenetesen távol,Mégis bennem él a bizonyos mámor.Nem akarok senkit,és semmit,De egyszerre mégis mindenkit.(Saját vers,instagramon :sz.kriszta__ az összes megtalálható :) )

Elisaa19 - 13:10

Éreztem tekimteted Tudtam miért nézelMégsem tudtam megtenniHogy szemedbe belenézek

krefiti - 09:18

A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és Facebookon üzenetben is tudtok nekünk írni, küldeni!

krefiti - 09:16

Boldog nőnapot minden leányzónak!

Csemer Erika - 16:34

Egy szó száz mondat,Egy élet egy remény,S valahol az élete véget ér,Tudod valahol élnék,De te meg öltél.Legyen szebb a jövönk,Bár nem biztos hogy te akarod,Legyen végre hűség,Legyen szeretet

Csemer Erika - 16:27

Egy fény megérintett s elhozta a szívembe a fényt,de talán te vagy az a fény ami belőlem hiányzik,de az a fény lassacskán ki hunyt belőlem...Egy fény ami talán a mi fényünk :D

krefiti - 23:02

El tudnád küldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre is az írást? Az üzenőfalon nem biztos, hogy a teljes megjelenik. Vagy akár facebookon is, üzenetben.

Csemer Erika - 21:34

Vártam rád ahogy csak lehetett, de tudod vissza húzott a félelem, el mondanám hogy vártam rád, el mondanám ha lenne bennem bátorság,el mondanék mindent de túl sokat vártam rád,ennyi volt, nem várok rá

Csak tagoknak

Legutóbbi hozzászólás

 • Kattogó

  17.04.2018 17:03
  :D :D :lol:
   
 • Végtelenség

  17.04.2018 15:44
  Köszönöm szépen, hogy ki lett rakva. :) Remélem mindenkinek tetszeni fog. ^^
Oldal tetejére
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com